Tweede Business Open club in Soestduinen

‚ÄčOndernemers weten de weg naar Business Open weer massaal te vinden. Bij alle clubs zien we een mooie groei en er start op vrijdag 26 november een nieuwe Business Open club in Soestduinen. De basis van deze club wordt gevormd door enthousiaste ondernemers die lid waren van Ondernemers Netwerk Eemland (ONE). Zij hebben er unaniem voor gekozen zich als club bij Business Open aan te sluiten om zo direct hun netwerk te versterken en te profiteren van de professionele begeleiding vanuit Business Open.

Hiermee komt het aantal Business Open clubs in de regio Utrecht op vier en we zijn verheugd nu ook netwerkmogelijkheden op de vrijdagochtend aan te kunnen bieden. De aankomende twee bijeenkomsten vinden nog plaats op hun oude locatie, Kontakt der Kontinenten in Soestduinen. Vanaf 24 december zijn ze vast te gast in Hilton Royal Park.

Wil jij een keer kennis komen maken met deze enthousiaste club ondernemers, meld je dan aan voor een vrijblijvende kennismaking. En voor iedereen die zich in 2021 nog bij deze club wil aansluiten hebben we een aantrekkelijke aanbieding.

Aanmelden kan via https://www.businessopen.nl/netwerkclubs/utrecht/soestduinen-hilton-ii