Kies je regio

Kennismaken

Bekijk via de landkaart per provincie welke Business Open clubs er bij jou in de buurt zijn. Je mag tweemaal vrijblijvend kennismaken en te hebt de mogelijkheid om een proeflidmaatschap aan te sluiten. Een ideale manier om je netwerk uit te breiden en aan je bedrijf te werken. Wil je in een andere provincie kijken, klik deze dan aan op de kaart hiernaast.

Jezelf aanmelden is zo gedaan.

Succes en tot ziens bij Business Open!


Regio Utrecht

Duurzaam Utrecht

Deze club komt elke 14 dagen bijeen op de vrijdagochtend en richt zich op ondernemers met focus op duurzaamheid uit de regio Utrecht.

Lees meer

Hoogland (Amersfoort)

Deze businessclub richt zich op ondernemers uit de regio Amersfoort. De netwerkbijeenkomsten vinden om de week plaats op de woensdagochtend.

Lees meer

Kromme Rijn (Utrecht)

Deze club komt elke 14 dagen bijeen op de woensdagochtend en richt zich op ondernemers uit de regio Utrecht.

Lees meer

Old Course Loenen

Deze businessclub richt zich op ondernemers uit de Utrecht-West en 't Gooi. De netwerkbijeenkomsten vinden om de week plaats op de woensdagochtend.

Lees meer

Soestduinen-Hilton

Deze club komt elke 14 dagen bijeen op de donderdagochtend en richt zich op ondernemers uit de regio Zeist, 't Gooi en Utrecht.

Lees meer

Soestduinen-Hilton II

Deze club komt elke 14 dagen bijeen op de vrijdagochtend en richt zich op ondernemers uit de regio Zeist, 't Gooi en Utrecht.

Lees meer

Kies je regio