Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk. Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met beate@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Business Open Voorzitterstraining - Een vliegende start

Hoe organiseer je de perfecte bijeenkomst? En hoe zorg je ervoor dat je club actief en vitaal blijft? In deze training vertellen we je alle ins- en outs en geven je handvatten om je club goed te besturen.

Details

DTP Cursus

Voor wie extra snel aan de slag wil bieden wij de mogelijkheid je in 1 dag per programma een goede basis te leggen in Adobe InDesign, Illustrator of Photoshop. Wil je zelf graag de touwtjes in handen hebben én met vormgeving niet meer afhankelijk zijn van een externe partij? Schrijf je dan in voor deze cursus.

Details

Individuele online pitch training

Denk jij iedere keer aan het BO-ontbijt: "Wat moet ik nou weer pitchen?". Of zit je ongemakkelijk te wachten en krijg je het toch een beetje benauwd als de voorzitter zegt dat je aan de beurt bent? Dat kan echt anders hoor! Want pitchen hoeft niet kortademig, verwarrend of altijd hetzelfde verhaal te zijn! In deze online 1 op 1 training begeleid ik je naar die overtuigende pitch!

Details

Masterclass Online Faciliteren

In deze Masterclass Online Faciliteren leer je hoe je online meetings op een leuke, slimme en unieke manier inricht. Je ontdekt hoe je meer uit je online meetings haalt, o.a. aan de hand van creatief denken.

Details

Online verkooptraining

Door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus werken veel mensen op dit moment vanuit huis. Dat geldt voor jou én mogelijk ook voor jouw klanten. De vraag is; hoe verleid je jouw klanten om online met jou aan de slag te gaan en pak jij als accountmanager online door?

Details

Opleiding Creatief Denken

Noem het anders denken, omdenken of denken met een omweg. In deze opleiding creatief denken vul je je rugzak met praktische tools waarmee je op een andere manier tot nieuwe oplossingen, plannen, unieke proposities en visie kan komen. En meer.

Details

Strategische netwerktraining

Business Open organiseert in samenwerking met Mark Reinders van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Training Business Coaching Essentials - Van vakbekwaam naar trusted advisor

De training GrowthFactory Business Coaching Essentials brengt je van inhoudelijke en vakbekwame professional naar de rol van trusted advisor. Je leert adviesrelaties bouwen voor het leven. Het geheim? De manier van omgang met ondernemers: een combinatie van harde en zachte elementen in onze aanpak.

Details

Vervolgcursus Strategische netwerktraining

De eendaagse (vervolg) netwerktraining geeft je inzicht in je type contacten, het in kaart brengen van je netwerk, je pitch en het formuleren van de juiste doelstellingen. Maar er zijn nog een aantal zaken waar je als professioneel netwerker enorme voordelen kan behalen. Daarom bieden we nu een vervolg masterclass aan.

Details

Workshop zakelijk vloggen

Ben jij al gestart met vloggen om jouw diensten of onderneming onder de aandacht te brengen? Veel ondernemers die al actief zijn op social media ervaren toch een drempel als het gaat om zelf voor de camera verschijnen. Tijdens deze workshop neemt zakelijk vlogger, en eigenaar van LEF media Lieke van de Plas je mee om aan de slag te gaan met je strategie en het opnemen van je eerste vlog!

Details

Trainingen

Masterclass Online Faciliteren

10-11-2020 10:00 - 12:17
Locatie: Volgt
Kosten: € 450,00
Spreker(s): 
Inschrijven

Masterclass Online Faciliteren

17-11-2020 10:00 - 12:18
Locatie: Volgt
Kosten: € 450,00
Spreker(s): 
Inschrijven

Strategische netwerktraining

19-11-2020 09:00 - 14:32
Locatie: Noordeloos
Kosten: € 295 euro
Spreker(s): 
Inschrijven

Volledige agenda