Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk. Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met beate@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Business Open Voorzitterstraining - Een vliegende start

Hoe organiseer je de perfecte bijeenkomst? En hoe zorg je ervoor dat je club actief en vitaal blijft? In deze training vertellen we je alle ins- en outs en geven je handvatten om je club goed te besturen.

Details

Businessplan op 1 A4 ( OGSM methode)

Wil je wel een businessplan maken , maar dan wel 1 die niet in een bureaulade verdwijnt? Doe het dan op 1 A4! Samen 1 op 1 een Businessplan maken op 1 A4 via beeldbellen! 3x 2 uur inspiratie, innovatie en focus aanbrengen in je bedrijf.

Details

Gratis Masterclass Reis van de Ondernemer

​Wil jij ook weten: In welke groeifase jij zit met jouw onderneming? Welke actiepunten de komende maanden focus behoeven om jouw volgende groeistap te kunnen zetten? Welke fases je nog kunt verwachten? Dan is de masterclass Reis van de Ondernemer perfect voor jou!

Details

Strategische netwerktraining

Business Open organiseert in samenwerking met Mark Reinders van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Training Business Coaching Essentials - Van vakbekwaam naar trusted advisor

De training GrowthFactory Business Coaching Essentials brengt je van inhoudelijke en vakbekwame professional naar de rol van trusted advisor. Je leert adviesrelaties bouwen voor het leven. Het geheim? De manier van omgang met ondernemers: een combinatie van harde en zachte elementen in onze aanpak.

Details

Vervolgcursus Strategische netwerktraining

De eendaagse netwerktraining geeft je inzicht in je type contacten, het in kaart brengen van je netwerk, je pitch en het formuleren van de juiste doelstellingen. Maar er zijn nog een aantal zaken waar je als professioneel netwerker enorme voordelen kan behalen. Daarom bieden we nu een vervolg masterclass aan.

Details

WEBINAR “LEIDINGGEVEN AAN BEDRIJFSGROEI”

Of je nu op vakantie gaat of niet, zal de groei van jouw bedrijf jou bezig blijven houden. Zeker in de “grillige” tijd. Om jou te ondersteunen en wellicht te helpen om de zomerperiode de juiste strategische beslissingen te nemen, bieden wij je vanuit onze SUMMER SCHOOL het webinar “Leidinggeven aan bedrijfsgroei” aan. Volledig opgezet naar de geest van deze tijd.

Details

Trainingen

WEBINAR “LEIDINGGEVEN AAN BEDRIJFSGROEI”

13-08-2020 20:00 - 20:00
Locatie: Online
Kosten: Gratis
Spreker(s): 
Inschrijven

Gratis Masterclass Reis van de Ondernemer

20-08-2020 15:00 - 17:00
Locatie: Diemen
Kosten: Gratis
Spreker(s): 
Inschrijven

Strategische netwerktraining

27-08-2020 09:00 - 17:00
Locatie: Noordeloos
Kosten: € 295 euro
Spreker(s): 
Inschrijven

Volledige agenda