Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk. Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met beate@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Businessplan op 1 A4 ( OGSM methode)

Wil je wel een businessplan maken , maar dan wel 1 die niet in een bureaulade verdwijnt? Doe het dan op 1 A4!

Details

Energize your tech!

Kom op vrijdag 20 september naar het Centric Tech Event: het jaarlijkse kennisevenement voor IT-professionals over de allerlaatste trends op Microsoft-gebied.

Details

Mensenkennis voor Managers en ondernemers

Wil jij als ondernemer of manager graag veel beter inzicht krijgen in gedrag van mensen? Wil je graag weten wat de wérkelijke beweegredenen zijn van mensen, achter hun woorden en daden? En wil jij weten hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen proactief met je mee gaan denken en bewegen, in plaats van tegen je in te werken?

Details

Strategische netwerktraining 2019

Business Open organiseert in samenwerking met Jochem Klijn van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Workshop “En nu doorpakken!”

Gelukkig heb je plezier in wat je doet en je wilt natuurlijk verder. Dan is dit een goed moment om even stil te staan bij de vraag hoe het gaat en wat je zou kunnen doen om het proces te versnellen. Zijn er bijvoorbeeld dingen die je steeds hetzelfde doet en beter anders zou kunnen doen? Of zijn er dingen die succesvol zijn, die je vaker zou kunnen toepassen? Kom naar deze workshop als je door wilt schakelen naar de volgende versnelling.

Details

XL Salesdag – Een dag om je Saleskant te laten inspireren!

Als sales man of vrouw rennen we en vliegen we van de een naar de ander! En we gaan maar door. Kijk jij wel eens naar hoe je bepaalde zaken nu eigenlijk echt doet? Word jij nog wel geïnspireerd? Word je nog wel uitgedaagd? Heb jij geen tijd voor een hele lange salescursus maar wil je wel weer eens de puntjes op de "i" zetten? Of zoek je gewoon inspiratie en wat te leren?

Details

Trainingen

Businessplan op 1 A4 ( OGSM methode)

18-09-2019 09:00 - 17:00
Locatie: Simon Stevinweg 2-a, Zwolle
Kosten: € 299
Spreker(s):  Remco Oranje
Inschrijven

Mensenkennis voor Managers en ondernemers

30-09-2019 09:30 - 17:00
Locatie: Nieuwegein
Kosten: € 195
Spreker(s):  Anneke van der Kuip
Inschrijven

Strategische netwerktraining 2019

22-10-2019 09:30 - 17:30
Locatie: Noordeloos
Kosten: € 295 euro
Spreker(s):  Jochem Klijn
Inschrijven

Volledige agenda