Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk. Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met beate@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Business Open Voorzitterstraining - Een vliegende start

Hoe organiseer je de perfecte bijeenkomst? En hoe zorg je ervoor dat je club actief en vitaal blijft? In deze training vertellen we je alle ins- en outs en geven je handvatten om je club goed te besturen.

Details

De ondernemer Lifecycle

Als ondernemer ben bezig het jouw bedrijf en op jouw eigen manier. Jouw weg en ontwikkeling zijn uniek. En toch zijn er ook vaste patronen die ondernemers doorlopen in hun levenscyclus. En dat is interessant. Want als je herkent waar je staat, kun je leren van andere ondernemers, die jou zijn voorgegaan.

Details

Effectief communiceren

Helder communiceren vraagt om inzicht in jouw gespreksstijl. Hoe benader je anderen en wens jij benaderd te worden? En hoe zit dat bij de ander? Hoe zorg je dat de ander jou begrijpt? En waar maak je diegene ontvankelijker mee? Met feiten, grafieken of verhalen? Voel jij aan wanneer een informele stijl meer gepast is en hoe zit het met het wel of niet uiten van emoties?

Details

En nu doorpakken!

Stel je voor. Je werkt hard om jouw bedrijf, producten en diensten op de kaart te zetten. Dat lukt wel, maar niet zo snel als je zelf had gehoopt. Soms bekruipt je even dat gevoel dat het allemaal te langzaam of te moeizaam gaat. Eigenlijk zou je sneller willen. Dat moet toch kunnen?

Details

Inspirerend Leiderschap

Hoe bouw je nu als (aankomend) leider vertrouwen? Creëer je een open cultuur waarin iedereen zich veilig en gemotiveerd voelt om voor jou te scoren? Waardoor je jouw mensen kortom aan jou verbindt. En… hoe houd je dit vertrouwen vast?

Details

LinkedIn™ Sales MasterClass

Een training van 3 (dag)delen om zo het maximale (sales) resultaat uit uw LinkedIn™ profiel, connecties, acties/initiatieven én Sales Navigator te halen! Inclusief unieke content!

Details

Mensenkennis voor Managers en ondernemers

Wil jij als ondernemer of manager graag veel beter inzicht krijgen in gedrag van mensen? Wil je graag weten wat de wérkelijke beweegredenen zijn van mensen, achter hun woorden en daden? En wil jij weten hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen proactief met je mee gaan denken en bewegen, in plaats van tegen je in te werken?

Details

Sprankelen met een originele pitch Masterclass Pitchen

Denk jij iedere keer aan het BO-ontbijt: "Wat moet ik nou weer pitchen?". Of zit je ongemakkelijk te wachten en krijg je het toch een beetje benauwd als de voorzitter zegt dat je aan de beurt bent? Dat kan echt anders hoor! Want pitchen hoeft niet kortademig, verwarrend of altijd hetzelfde verhaal te zijn!

Details

Strategische netwerktraining

Business Open organiseert in samenwerking met Jochem Klijn van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Trainingen

Business Open Voorzitterstraining - Een vliegende start

18-11-2019 13:30 - 16:00
Locatie: Business Open Kantoor Rotterdam
Kosten: Gratis
Spreker(s): 
Inschrijven

Strategische netwerktraining

19-11-2019 09:30 - 17:30
Locatie: Utrecht
Kosten: € 295 euro
Spreker(s): 
Inschrijven

Effectief communiceren

27-11-2019 09:00 - 17:00
Locatie: GrowthFactory, Hartveldseweg 34D Diemen
Kosten: € 395
Spreker(s): 
Inschrijven

Volledige agenda