Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk. Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met beate@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Business Open Voorzitterstraining - Een vliegende start

Hoe organiseer je de perfecte bijeenkomst? En hoe zorg je ervoor dat je club actief en vitaal blijft? In deze training vertellen we je alle ins- en outs en geven je handvatten om je club goed te besturen.

Details

Businessplan op 1 A4 ( OGSM methode)

Wil je wel een businessplan maken , maar dan wel 1 die niet in een bureaulade verdwijnt? Doe het dan op 1 A4! Samen 1 op 1 een Businessplan maken op 1 A4 via beeldbellen! 3x 2 uur inspiratie, innovatie en focus aanbrengen in je bedrijf.

Details

Online Masterclass Vitaal Leiderschap

Alleen voor ondernemers die echt impact willen maken! Wordt het hollen of stilstaan?

Details

Strategische netwerktraining

Business Open organiseert in samenwerking met Mark Reinders en Jochem Klijn van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Vervolgcursus Strategische netwerktraining

De eendaagse netwerktraining geeft je inzicht in je type contacten, het in kaart brengen van je netwerk, je pitch en het formuleren van de juiste doelstellingen. Maar er zijn nog een aantal zaken waar je als professioneel netwerker enorme voordelen kan behalen. Daarom bieden we nu een vervolg masterclass aan.

Details

Trainingen

Strategische netwerktraining

23-06-2020 09:00 - 17:00
Locatie: Noordeloos
Kosten: € 295 euro
Spreker(s): 
Inschrijven

Vervolgcursus Strategische netwerktraining

08-09-2020 09:00 - 17:00
Locatie: Noordeloos
Kosten: € 295
Spreker(s): 
Inschrijven

Volledige agenda