Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk.Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met academy@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Introductietraining Aangenaam Effectief Netwerken

Netwerken kun je op veel manieren doen. Business Open heeft hier een formule voor ontwikkeld die je helpt succesvol te zijn.

Details

Pimp je pitch

Hoe vaak heb jij het standaardpraatje van jouw collega ondernemer eigenlijk al gehoord? Val jij ook bijna in slaap bij al die saaie pitches? Wil jij inspiratie opdoen om op een andere manier te pitchen?

Details

Preventief optreden bij psychosociale arbeidsbelasting

U weet het wel, ook in uw organisatie vindt ongewenst gedrag op de werkvloer plaats. En ook weet u wel dat het wettelijk verplicht is om uw werknemers te beschermen en daarin preventief op te treden.

Details

Strategische netwerktraining 2018

Business Open organiseert in samenwerking met Jochem Klijn van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Workshop Online Groei

Een praktische workshop waarin wij u willen laten zien, wat u kunt doen om meer omzet te halen uit uw website. Naast het leveren van ICT diensten, willen wij u helpen uw omzet te verhogen door het goed inrichten van uw website/-shop.

Details

Trainingen

10-09-2018 11:54 - 11:54
Locatie: Zwolle
Inschrijven

Workshop Online Groei

20-09-2018 17:30 - 20:00
Locatie: Heuningstraat 33, 4051 CA Ochten
Kosten: Gratis
Spreker(s):  Casper van Blijderveen
Inschrijven

Preventief optreden bij psychosociale arbeidsbelasting

03-10-2018 13:00 - 17:00
Locatie: Ierlandlaan 29 Zoetermeer
Kosten: € 295
Spreker(s):  Els van Leeuwen
Inschrijven

Volledige agenda