Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk. Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met beate@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Business Open Voorzitterstraining - Een vliegende start

Hoe organiseer je de perfecte bijeenkomst? En hoe zorg je ervoor dat je club actief en vitaal blijft? In deze training vertellen we je alle ins- en outs en geven je handvatten om je club goed te besturen.

Details

En nu doorpakken!

Stel je voor. Je werkt hard om jouw bedrijf, producten en diensten op de kaart te zetten. Dat lukt wel, maar niet zo snel als je zelf had gehoopt. Soms bekruipt je even dat gevoel dat het allemaal te langzaam of te moeizaam gaat. Eigenlijk zou je sneller willen. Dat moet toch kunnen?

Details

LinkedIn™ Sales MasterClass

Vanuit jarenlange LinkedIn™ expertise, help ik mensen en bedrijven om op de juiste manier zichtbaar te zijn, waardoor ze in contact te komen met hun doelgroep en optimaal bouwen aan relaties met (omzet)groei als doel. Aldus Marc Steentjes, Trainer. In samenwerking met Quality Mentor hebben we een training ontwikkeld in 3 stappen. Met de kennis en vaardigheden die je na de training hebt, bespaar je veel tijd en frustratie op het gebied van acquisitie zodat je je kunt focussen op jouw expertise. En ook nieuwe klanten aantrekken voor het jaar 2020 !

Details

Strategische netwerktraining

Business Open organiseert in samenwerking met Jochem Klijn van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Trainingen

Business Open Voorzitterstraining - Een vliegende start

20-01-2020 13:30 - 16:00
Locatie: Business Open Kantoor Rotterdam
Kosten: Gratis
Spreker(s): 
Inschrijven

Strategische netwerktraining

21-01-2020 09:00 - 17:00
Locatie: Noordeloos
Kosten: € 295 euro
Spreker(s): 
Inschrijven

En nu doorpakken!

24-01-2020 19:30 - 22:00
Locatie: Hoekse Waard
Kosten: € 63,75
Spreker(s): 
Inschrijven

Volledige agenda