Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk. Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met beate@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Businessplan op 1 A4 ( OGSM methode)

In deze workshop leer je hoeje een plan maakt dat werkt! De methodiek heet OGSM (Objective, Goals, Strategies en Measures). Een plan op 1 A4 die leidt van visie naar actie. Het verbindt ambitieuze doelstellingen aan concrete actie. Een concreet plan op 1 A4 zodat je dit ook periodiek met je team kan doornemen.

Details

Strategische netwerktraining

Business Open organiseert in samenwerking met Mark Reinders van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Vervolgcursus Strategische netwerktraining

De eendaagse (vervolg) netwerktraining geeft je inzicht in je type contacten, het in kaart brengen van je netwerk, je pitch en het formuleren van de juiste doelstellingen. Maar er zijn nog een aantal zaken waar je als professioneel netwerker enorme voordelen kan behalen. Daarom bieden we nu een vervolg masterclass aan.

Details

Trainingen

Businessplan op 1 A4 ( OGSM methode)

14-12-2021 08:30 - 17:00
Locatie: Golfclub Zwolle, Zalnéweg 75, Zwolle
Kosten: € 399
Spreker(s): 
Inschrijven

Businessplan op 1 A4 ( OGSM methode)

28-12-2021 08:30 - 17:00
Locatie: Golfclub Zwolle, Zalnéweg
Kosten: € 399
Spreker(s): 
Inschrijven

Volledige agenda