Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk. Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met beate@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Business Open Voorzitterstraining - Een vliegende start

Hoe organiseer je de perfecte bijeenkomst? En hoe zorg je ervoor dat je club actief en vitaal blijft? In deze training vertellen we je alle ins- en outs en geven je handvatten om je club goed te besturen.

Details

DTP Cursus

Voor wie extra snel aan de slag wil bieden wij de mogelijkheid je in 1 dag per programma een goede basis te leggen in Adobe InDesign, Illustrator of Photoshop. Wil je zelf graag de touwtjes in handen hebben én met vormgeving niet meer afhankelijk zijn van een externe partij? Schrijf je dan in voor deze cursus.

Details

Het antwoord op jouw business vragen binnen handbereik de Mastermind Community

De Mastermind Community is er voor ondernemers die in de actiestand staan. Ze werken gefocust aan hun plannen. Soms weten ze het even niet. Zoeken naar antwoorden op internet, E-books downloaden? Kost hen te veel tijd. Ze willen bewezen oplossingen en adviezen. Kunnen ze direct verder. Leden in de community komen kennis halen én delen. Zij realiseren zich dat waardevolle kennis delen, hen ook zichtbaar maakt bij de andere leden. Is dit wat jij zoekt? Lees dan snel verder!

Details

Individuele online pitch training

Denk jij iedere keer aan het BO-ontbijt: "Wat moet ik nou weer pitchen?". Of zit je ongemakkelijk te wachten en krijg je het toch een beetje benauwd als de voorzitter zegt dat je aan de beurt bent? Dat kan echt anders hoor! Want pitchen hoeft niet kortademig, verwarrend of altijd hetzelfde verhaal te zijn! In deze online 1 op 1 training begeleid ik je naar die overtuigende pitch!

Details

Met 20% van je inspanningen en tijd 80% meer resultaten behalen

Je hebt het als succesvolle ondernemer al druk genoeg. Zo druk dat je niet echt toekomt aan de dingen die zorgen dat je echt verder kan groeien met je bedrijf. Terwijl je weet dat het echt nodig is wil je nog succesvoller worden. Is dit voor jou ook herkenbaar?

Details

Nee zeggen zonder gedoe

Hoe zeg je nee tegen een opdracht van je manager zonder de relatie en je carrière te beschadigen? Je beste vriendin vraagt je een weekendje weg maar jij wilt liever bij je gezin blijven. Je collega vraagt enthousiast of je even wat taken wilt overnemen maar jij hebt het al zo druk. Iederen vindt het wel eens lastig om nee te zeggen. Soms is dat lastig wanneer hierarchie een rol speelt, wanneer iemand heel vasthoudend is of wanneer iemand je enorm vleit. Hoe zeg je nee zonder schuldgevoel? Hoe weiger je een verzoek EN houdt je de relatie goed? Wil je dit leren?

Details

Omring je met de juiste mensen, word sterker en neem betere beslissingen

Jij wilt groeien met je bedrijf. Dat staat als een paal boven water. Je hebt je plannen scherp. En bent gemotiveerd om ze te realiseren. Ontdek hoe jij in de actiestand blijft, ook als je even vastloopt.

Details

Strategische netwerktraining

Business Open organiseert in samenwerking met Mark Reinders van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Training Leidinggeven

Een cursus leidinggeven bij DOOR is niet zomaar een opleiding. Het is een resultaatgerichte training leidinggeven die je helpt in jouw praktijk als leider ambities van jouw medewerkers en jezelf waar te maken.

Details

Van Aanspreken naar bespreken

Doet je ervaren sales collega niet zo handig en ben jij bang de klant daardoor te verliezen? Houdt je teamleider zich niet aan de afspraken en hebben jij en je collega’s hier last van? Komt je joviale collega altijd te laat de vergadering binnen waardoor jij je agendapunten niet haalt? Dit zijn situaties waarin je iemand wilt aanspreken. Je wilt dat iemand zijn/haar gedrag aanpast. Hoe doe je dat op zo’n manier dat je geen gemok en scheve gezichten krijgt? Wil je dit leren?

Details

Vervolgcursus Strategische netwerktraining

De eendaagse (vervolg) netwerktraining geeft je inzicht in je type contacten, het in kaart brengen van je netwerk, je pitch en het formuleren van de juiste doelstellingen. Maar er zijn nog een aantal zaken waar je als professioneel netwerker enorme voordelen kan behalen. Daarom bieden we nu een vervolg masterclass aan.

Details

Win-win onderhandelen

Wilt je partner op vakantie naar het zonovergoten Zuid Frankrijk en jij liever wandelen in Schotland? Hoe zorg je dat je samen een fijne vakantie hebt? Je hebt al een jaar meer taken gekregen en functioneert uitstekend. Je salaris is gelijk gebleven en daar wil je verandering in brengen. Je manager wilt dat je een zieke collega vervangt en ‘s avonds naar een bijeenkomst gaat maar jij hebt je jaarlijkse uitje met je dispuut genoten. Onderhandelen doe je vaker dan je denkt. Onderhandelen gaat niet alleen over geld. Hoe onderhandel je op zo’n manier dat je beide tevreden bent en de relatie goedhoudt? Wil je dit leren?

Details

Trainingen

Momenteel hebben we geen trainingen of workshops gepland

Volledige agenda