Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk. Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met beate@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Business Open Voorzitterstraining - Een vliegende start

Hoe organiseer je de perfecte bijeenkomst? En hoe zorg je ervoor dat je club actief en vitaal blijft? In deze training vertellen we je alle ins- en outs en geven je handvatten om je club goed te besturen.

Details

DTP Cursus

Voor wie extra snel aan de slag wil bieden wij de mogelijkheid je in 1 dag per programma een goede basis te leggen in Adobe InDesign, Illustrator of Photoshop. Wil je zelf graag de touwtjes in handen hebben én met vormgeving niet meer afhankelijk zijn van een externe partij? Schrijf je dan in voor deze cursus.

Details

Individuele online pitch training

Denk jij iedere keer aan het BO-ontbijt: "Wat moet ik nou weer pitchen?". Of zit je ongemakkelijk te wachten en krijg je het toch een beetje benauwd als de voorzitter zegt dat je aan de beurt bent? Dat kan echt anders hoor! Want pitchen hoeft niet kortademig, verwarrend of altijd hetzelfde verhaal te zijn! In deze online 1 op 1 training begeleid ik je naar die overtuigende pitch!

Details

Strategische netwerktraining

Business Open organiseert in samenwerking met Mark Reinders van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Training Leidinggeven

Een cursus leidinggeven bij DOOR is niet zomaar een opleiding. Het is een resultaatgerichte training leidinggeven die je helpt in jouw praktijk als leider ambities van jouw medewerkers en jezelf waar te maken.

Details

Vervolgcursus Strategische netwerktraining

De eendaagse (vervolg) netwerktraining geeft je inzicht in je type contacten, het in kaart brengen van je netwerk, je pitch en het formuleren van de juiste doelstellingen. Maar er zijn nog een aantal zaken waar je als professioneel netwerker enorme voordelen kan behalen. Daarom bieden we nu een vervolg masterclass aan.

Details

Trainingen

Opleiding Creatief Denken

27-01-2021 10:00 - 15:48
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Kosten: € 1450,00
Spreker(s): 
Inschrijven

Strategische netwerktraining

28-01-2021 09:00 - 12:00
Locatie: Amersfoort
Kosten: € 295 euro
Spreker(s): 
Inschrijven

Opleiding Creatief Denken

28-01-2021 10:00 - 15:49
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Kosten: € 1450,00
Spreker(s): 
Inschrijven

Volledige agenda