Workshops

Business Open Academy is gericht op kennisdeling en ontwikkeling. We bieden in samenwerking met onze partners diverse trainingen aan om effectiever te netwerken. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid hun eigen trainingen en/of workshops onder de aandacht te brengen in het netwerk. Met voorkeur tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij een training of workshop op Business Open Academy plaatsen? Neem dan contact op met beate@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.

Alle trainingen / workshops

Presentatietraining: Goed leren presenteren (30 september, 1 & 14 oktober)

Leer in drie dagen authentiek spreken in het openbaar Na de presentatietraining ‘Goed leren presenteren’ spreek je onderscheidend en overtuigend. Je durft jezelf te zijn. Je weet dat je kunt vertrouwen op je improvisatievermogen. Interactie met het publiek gaat je gemakkelijk af. Je weet te inspireren met jouw verhaal.

Details

Spreekangst wordt Stemkracht (4 daagse training (9, 10, 23 & 24 september)

Accepteer en overwin spreekangst Na deze training spreekangst spreek je overtuigend én met plezier. Bijna iedereen heeft een issue met spreken in het openbaar. Als je echt last hebt van spreekangst wordt het vervelend. Dat kan je behoorlijk hinderen in werk en carrière. Als je accepteert dat je spreken in het openbaar eng vindt, kun je stappen gaan zetten.

Details

Strategische netwerktraining

Business Open organiseert in samenwerking met Mark Reinders van Netwerken.nl netwerktrainingen.

Details

Training Presenteren: ‘de basis’

In één dag een compleet pakket aan presentatietechnieken. Als je enthousiast en betrokken je verhaal vertelt, word je gehoord. Na deze training heb je de basisprincipes van goed presenteren onder de knie. Je weet hoe je overkomt en hoe je dit zelf kunt beïnvloeden in de training presenteren de basis.

Details

Training Presenteren vanuit zelfvertrouwen (3 & 17 september)

Leer via een schat aan oefeningen in twee dagen veel beter presenteren. Na deze presentatietraining gericht op zelfvertrouwen spreek je moeiteloos en overtuigend voor een groep. Of aan tafel in een vergadering of gesprek. Je durft jezelf te zijn Je weet dat je kunt vertrouwen op je improvisatievermogen. En je weet wat je boodschap is en kunt die helder overbrengen.

Details

Vervolgcursus Strategische netwerktraining

De eendaagse (vervolg) netwerktraining geeft je inzicht in je type contacten, het in kaart brengen van je netwerk, je pitch en het formuleren van de juiste doelstellingen. Maar er zijn nog een aantal zaken waar je als professioneel netwerker enorme voordelen kan behalen. Daarom bieden we nu een vervolg masterclass aan.

Details

Trainingen

Presentatietraining: Goed leren presenteren (30 september, 1 & 14 oktober)

30-09-2021 09:00 - 17:00
Locatie: Amsterdam
Kosten: € 1070
Spreker(s):  Evelien Roosen
Inschrijven

Strategische netwerktraining

30-09-2021 09:30 - 16:30
Locatie: Amersfoort
Kosten: € 295 euro
Spreker(s):  Mark Reinders
Inschrijven

Training Presenteren: ‘de basis’

05-10-2021 09:00 - 17:00
Locatie: Amsterdam
Kosten: € 450
Spreker(s):  Evelien Roosen
Inschrijven

Volledige agenda