Kies uw regio

Regio Noord-Holland

Amstelborgh

​Deze businessclub richt zich op ondernemers uit de regio Amsterdam. De club komt iedere 14 dagen bijeen op donderdagochtend.

Lees meer

De Hoge Dijk

​Deze businessclub richt zich op ondernemers uit Amsterdam, ‘t Gooi en Almere. De club komt elke 14 dagen bijeen op vrijdagochtend.

Lees meer

Haarlemmermeersche

​Deze businessclub richt zich op ondernemers uit de regio Haarlem en Hoofddorp. De club komt elke 14 dagen bijeen op donderdagochtend.

Lees meer

Heemskerk

Deze club richt zich op ondernemers uit de regio Kennemerland, Ijmond en verdere omgeving. Ben jij op zoek naar nieuwe klanten, samenwerkingspartners of toeleveranciers en wil je graag je kennis delen en geïnspireerd worden met ondernemers uit de regio? Meld je dan aan voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar zelf van Business Open voor jou kan betekenen.

Lees meer

Houtrak

​​Deze businessclub richt zich op ondernemers uit de regio Amsterdam en Haarlem. De club komt elke 14 dagen bijeen op vrijdagochtend.

Lees meer

Purmerend

Deze club richt zich op ondernemers uit Purmerend,de Beemster, Zaandam en omgeving. Bijeenkomsten vinden om de week plaats op woensdagochtend.

Lees meer

Soestduinen-Hilton

​​​Deze businessclub richt zich op ondernemers uit de regio Amersfoort en Utrecht. De club komt elke 14 dagen bijeen op donderdagochtend.

Lees meer

Weesp

Deze club richt zich op ondernemers uit Weesp, Amsterdam-Zuid, Abcoude, Muiden en verdere omgeving. Bijeenkomsten vinden om de week plaats op de vrijdagochtend.

Lees meer

Kies uw regio