Netwerkbijeenkomst

Doel

De bijeenkomsten zijn er op gericht om jou als ondernemer te ondersteunen in je groei. Groei door het vinden van nieuwe klanten, maar ook door het aangaan van partnerships of door van elkaar te leren. Jij bepaalt zelf wat je nodig hebt en maakt dit kenbaar door het stellen van jouw ‘zoekvraag’.

Netwerkbijeenkomst

Als deelnemer krijg je een paar minuten de tijd om te vertellen wie je bent, voor welk bedrijf je werkt en naar wat voor introductie je op zoek bent of waar je anders mee geholpen kunt worden. Een paar minuten lijkt misschien kort, maar is ruim voldoende en het houdt de bijeenkomsten dynamisch en effectief. Bovendien spreken de leden elkaar elke 14 dagen.

Tijdens de bijeenkomst krijgt één van de leden de gelegenheid een bedrijfspresentatie te verzorgen. In deze presentatie wordt er dieper ingegaan op de bedrijfsactiviteiten, beoogde klanten en doelgroepen. Hierdoor leer je elkaar nog beter kennen, waardoor het makkelijker en leuker wordt om elkaar te helpen.

Tot slot worden er afspraken gemaakt en contacten uitgewisseld. De zoekwensen uit de eerste ronde vormen hierbij de basis. Je zult versteld staan hoeveel resultaat er tijdens zo’n korte bijeenkomst geboekt wordt.

Aansluitend is er de gelegenheid om te gaan golfen of om een golfles te nemen om in de baan tot verdere kennismaking en afspraken te komen. Dit is echter optioneel.

Agenda

07.45 uur ontvangst

08.00 uur start bijenkomst

08.10 uur voorstelronde

08.45 uur bedrijfspresentatie

09.00 uur uitwisseling leads, introducties, aanbevelingen & successen

09.30 uur einde bijeenkomst

10.00 uur golf of golfles (optioneel)

Bezoekers

Je bent van harte welkom om tweemaal geheel vrijblijvend kennis te maken. Daarna kun je besluiten lid te worden en je netwerk struktureel te laten groeien.

Branche-exclusiviteit

Wij bieden onze leden branche-exclusiviteit. Dit betekent dat elke vakdiscipline maar eenmaal vertegenwoordigd kan zijn binnen een Business Open club. Mocht je een club willen bezoeken waar jouw vakdiscipline al ingevuld is, neem dan eerst even contact met ons op, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Bijeenkomst bijwonen

Wil je een effectief netwerkontbijt van Business Open bijwonen? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking of neem contact met ons op via e-mail of telefoon: 010-4525725.