Netwerkbijeenkomst

Doel

Doel van de bijeenkomsten is het genereren van meer omzet door kennis en contacten te delen.

Netwerkbijeenkomst

Als deelnemer krijg je enkele minuten de tijd om te vertellen wie je bent, voor welk bedrijf je werkt en naar wat voor introductie je op zoek bent. Een paar minuten lijkt misschien kort, maar is ruim voldoende en het houdt de bijeenkomsten dynamisch en effectief. Bovendien spreek je elkaar elke 14 dagen.

Tijdens de bijeenkomst krijgt een van de leden de gelegenheid een bedrijfspresentatie te verzorgen. Tijdens deze presentatie wordt er dieper ingegaan op de bedrijfsactiviteiten en beoogde klanten en doelgroepen. Hierdoor leer je elkaar en elkaars werkzaamheden en netwerk nog beter kennen, waardoor het makkelijker wordt elkaar te helpen.

Hierna worden de contacten uitgewisseld. De zoekwensen uit de eerste ronde vormen hierbij de basis. Je zult versteld staan hoeveel resultaat er tijdens een bijeenkomst geboekt wordt.

Tot slot is er de gelegenheid om te gaan golfen of om een golfles te nemen. Zo kun je elkaar nog beter leren kennen en ontstaat er een hechte band. Het onderling vertrouwen en de gunfactor nemen toe. Deze zijn van groot belang bij het zaken doen.

Agenda

07.45 uur ontvangst
08.00 uur start bijenkomst
08.10 uur voorstelronde
08.45 uur bedrijfspresentatie
09.00 uur uitwisseling leads, introducties, aanbevelingen & successen
09.30 uur einde bijeenkomst
10.00 uur golf of golfles (optioneel)

Bezoekers

Je bent van harte welkom om tweemaal geheel vrijblijvend kennis te maken. Daarna kun je goed afwegen of je lid wilt worden en structureel je netwerk wilt onderhouden en laten groeien.

Branche-exclusiviteit

Wij bieden onze leden branche-exclusiviteit. Dit betekent dat elke vakdiscipline maar eenmaal vertegenwoordigd kan zijn binnen een Business Open club. Mocht je een club willen bezoeken waar jouw vakdiscipline al ingevuld is, neem dan eerst even contact met ons op, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Bijeenkomst bijwonen

Wil je een effectief netwerkontbijt van Business Open bijwonen? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking of neem contact met ons op via e-mail of telefoon: 010-4525725.

Aangenaam effectief netwerken


  • Omzetverhogend

  • Kennisdeling

  • Landelijk netwerk

Kom kennismaken