Golf

Netwerken staat voorop bij Business Open: nieuwe contacten opdoen en hier zakelijk voordeel uit halen. Golf is hierbij een ideale activiteit. Je leert elkaar en elkaars business beter kennen. Het onderling vertrouwen en de “gunfactor” groeien. Dit zorgt voor snellere en gerichtere aanbevelingen bij de relaties uit het netwerk van de andere leden. Hoewel golfen niet verplicht is, levert het dus wel het meeste rendement op.

Om de leden van de verschillende clubs met elkaar in contact te brengen, organiseren we op jaarbasis een groot aantal golfevents.

Beginnende golfers

Je hoeft nog niet te kunnen golfen om lid te worden van Business Open. Dankzij het Business Open lidmaatschap kun je golflessen ter waarde van € 350,- volgen. Door samen met je medeleden te lessen leer je elkaar niet alleen beter kennen, het maakt de weg naar het GVB (golfvaardigheidsbewijs)/handicap 54 ook een stuk aangenamer.

Ervaren golfers

Voor leden die al in het bezit zijn van een GVB is € 350,- aan greenfeekaarten inbegrepen in het standaard lidmaatschap.