Visie & Info

Visie

Op een leuke manier zaken doen.
Met deze visie benadrukken we onze ongedwongen manier van netwerken. We vinden het belangrijk dat we plezier met elkaar hebben, waarbij we onze doelen niet uit het oog verliezen. We willen een club zijn van ondernemende mensen die het leuk vinden elkaar te helpen. Business Open wil hen een plek bieden waar ze energie van krijgen EN tot zaken komen.

Missie

Wij willen alle ondernemers in Nederland & Vlaanderen een platform bieden om op een leuke manier zaken te doen op een golfbaan bij hen in de buurt.
Binnen deze missie zien wij het begrip ‘ondernemer’ ruim. Het gaat om een ‘ondernemende mindset’ waardoor jij je actief inzet voor je club en clubgenoten. Ook komt hier onze ambitie naar voren dat we in heel Nederland en Vlaanderen clubs willen hebben waar iedereen op een leuke manier tot zaken komt. Tot slot spreken we onze verbondenheid met de golfsport uit.

Ons waarom

Wij vinden het leuk om samen te ondernemen.
Samen kom je veel verder dan alleen. Samen ondernemen betekent ook, kennis, kennissen en inspiratie opdoen en ook zeker delen. Bovendien is het ook plezierig om zaken samen op te pakken. Bij Business Open zoeken we actieve en enthousiaste ondernemers, leden die het leuk vinden om andere ondernemers te helpen. Zo krijg je een veel krachtiger netwerk en samen ook veel meer voor elkaar.

Kernwaarden

Wij hebben voor Business Open de volgende kernwaarden geformuleerd:

- Ondernemend: Netwerken is een werkwoord. Je behaalt de beste resultaten wanneer je jezelf actief opstelt en je clubgenoten bij je eigen relaties introduceert en vice versa. Eigen initiatief wordt zeer op prijs gesteld.
- Ongedwongen: Je bent waarschijnlijk ondernemer geworden omdat je graag dingen op je eigen manier doet. Wij geven je daarom de ruimte om gebruik te maken van ons platform op een manier die goed bij jou past. We geven graag adviezen en ook trainingen die jou verder kunnen helpen. Vanzelfsprekend waarderen wij goede omgangsvormen en een actieve houding om je voor je clubgenoten in te zetten. Maar buiten dat respecteren we je ondernemersvrijheid.
- Sportief: We zijn verbonden aan de golfsport, dus verwachten ook dat je in het zaken doen jezelf sportief opstelt en elkaar ook wat gunt.
- Professioneel: Business Open is een professionele netwerkorganisatie. Voor en achter de schermen werken we continue aan het versterken van ons netwerk en het verbeteren van de formule. We werken voor professionals en verwachten van al onze leden een professionele houding.
- Energiek: Jouw netwerk draait op jou. Zonder jouw energie staat het stil. Dus actief zijn en tijd in netwerken steken, maakt dat jij na elke Business Open meeting weer vol energie vertrekt en aan jouw bedrijf kunt bouwen.

Netwerken

De eerste stap naar omzetgroei is zo gezet. Versterk je netwerk met de honderden bedrijven in het netwerk van onze leden. Business Open biedt ondernemers een platform om elke 14 dagen tijdens een ontbijt of lunch elkaar en elkaar’s bedrijf beter te leren kennen. Deze bijeenkomsten kennen een zeer effectief karakter. Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid zichzelf te presenteren en aan te geven met wie men graag zaken wil doen. Tijdens de bijeenkomst zijn de resultaten al direct zichtbaar. Verdieping van deze contacten vindt plaats tijdens het golfspel of de vele initiatieven die er buiten de netwerkbijeenkomsten om ontplooid worden.

Landelijk netwerk

Wij zijn een actief en snelgroeiend netwerk. Je kunt lokaal, regionaal en op landelijk niveau netwerken. Word lid en krijg toegang tot ruim 600 leden en alle bedrijven in hun netwerk. Kortom, een onuitputtelijke bron van aanbevelingen en introducties voor elk bedrijf.

Vrijblijvende kennismaking

Bezoek geheel vrijblijvend een aangenaam effectief netwerkontbijt van Business Open. Beslis daarna of je je netwerk op structurele basis wilt onderhouden en laten groeien.