Visie & Info

Netwerken

Business Open biedt ondernemers een platform om elke 14 dagen tijdens een ontbijt of lunch elkaar en elkaar’s bedrijf beter te leren kennen. Deze bijeenkomsten kennen een zeer effectief karakter. Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid zichzelf te presenteren en aan te geven met wie men graag zaken wil doen. Tijdens de bijeenkomst zijn de resultaten al direct zichtbaar. Verdieping van deze contacten vindt plaats tijdens het golfspel of de vele initiatieven die er buiten de netwerkbijeenkomsten om ontplooid worden.

New business

De eerste stap naar omzetgroei is zo gezet. Versterk je netwerk met de honderden bedrijven in het netwerk van onze leden. We helpen je met de selectie van prospects en verzorgen de introductie.

Landelijk netwerk

Wij zijn een actief en snelgroeiend netwerk. Je kunt lokaal, regionaal en op landelijk niveau netwerken. Word lid en krijg toegang tot ruim 500 leden en alle bedrijven in hun netwerk. Kortom, een onuitputtelijke bron van aanbevelingen en introducties voor elk bedrijf.

Vrijblijvende kennismaking

Bezoek geheel vrijblijvend een aangenaam effectief netwerkontbijt van Business Open. Beslis daarna of je je netwerk op structurele basis wilt onderhouden en laten groeien.