Summergolf: Netwerken & Golf in de zomer

Business Open staat voor netwerken en golf. We hebben voor die combinatie gekozen omdat het golfspel zich perfect leent om elkaar beter te leren kennen. Zo leg je de basis voor een vruchtbare samenwerking.

Netwerken in de zomer
De zomermaanden zijn hiervoor de ideale tijd. Veel ondernemers werken door of gaan op vakantie in eigen land. Ook het netwerken gaat deze zomer volop door. We hebben tenslotte wat goed te maken met z’n allen en opdrachten worden meer en meer via het eigen netwerk uitgezet.

Golfende ondernemers
Speciaal voor die golfende ondernemers hebben we een mooi pakket samengesteld: Business Open Summergolf. Een aangename en effectieve manier om kennis te maken met Business Open. Je mag dan vier keer aanschuiven bij een netwerkontbijt of lunch en tweemaal negen holes lopen. Zo ervaar je in korte tijd wat Business Open voor jou kan betekenen. En wie weet scoor je ook al je eerste opdrachten.

Golf je nog niet, dan is er altijd de mogelijkheid tot een reguliere kennismaking via een standaard proeflidmaatschap.

Juli & Augustus
Je kunt dit Summergolfpakket in laten gaan in de maanden juli en augustus. Het loopt dan door tot in september of oktober (bijeenkomsten zijn elke 14 dagen op een vaste dag). Kortom de ideale manier om je netwerk op te bouwen en optimaal te profiteren van de kansen die er dit jaar nog zijn.

Meer informatie
Het is de bedoeling dat je je Summergolfpakket bij één specifieke club afneemt. Bij Business Open kennen onze leden branche-exclusiviteit, dat wil zeggen dat er binnen de club geen concurrentie toegestaan is. Kijk voor een club bij jou in de buurt op: www.businessopen.nl

Heb je vragen? Neem dan contact op met: info@businessopen.nl of bel met 010 452 57 25.