Netwerkorganisatie zoekt stagiair(e) communicatie

Ben jij student Marketing/ Communicatie/ Sales of volg jij een soortgelijke opleiding en zoek je een leuke stageplek voor de periode september – januari? Dan is Business Open op zoek naar jou!

Om niet cliché te zijn en een standaard vacature uit te zetten zullen wij vooral niet uiten dat wij een proactieve enthousiaste student zoeken die ons kan helpen met het opstellen van een content kalender voor onze externe (online) communicatie en de implementatie daarvan.

Wel willen we meegeven dat het gaat om een meeloop stage waarbij jij al jouw creativiteit kan inzetten. Je krijgt bij ons alle kans om jezelf te ontwikkelen.

Stagiaires die veel initiatief tonen halen het meeste uit hun stageperiode bij ons. Wees oplettend, zeg wat je denkt en steek vooral je handen uit de mouwen. Gedurende deze stageperiode zul je de officemanager ondersteunen, evenementen organiseren, diverse (online) communicatieplatforms beheren en natuurlijk heel veel netwerken. De focus zal liggen op het opstellen en implementeren van een content kalender voor onze social media kanalen, maar voor andere ideeën staan wij altijd open.

Over Business Open
Business Open is een jonge internationale netwerkorganisatie met meer dan 40 netwerkclubs in Nederland en België. Wij bieden onze leden een platform waar ze op gestructureerde wijze aangenaam effectief kunnen netwerken. Daarnaast organiseert Business Open golf events, waarbij leden van verschillende club elkaar treffen en tot zaken kunnen komen. Zie www.businessopen.nl

Heb je interesse, ben je visueel ingesteld, kun jij te werk gaan als een duizendpoot en snel schakelen? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar beate@businessopen.nl