Jos Burgers keynote op Business Open Congres

​Jos Burgers is een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. We zijn daarom zeer verheugd dat we hem kunnen vastleggen om de keynote op het Business Open Congres te verzorgen.

Jos Burgers, DE expert in klantgerichtheid van Nederland. Jos schreef meer dan 10 bestsellers over klantgerichtheid, waaronder ‘Eén fan per dag’, ‘Geef nooit korting’, ‘de Wet van Snuf’ en ‘ Prikkelend én praktisch. Hij weet alles over de geschreven en ongeschreven regels van klantgerichtheid. Hoe maak je fans van je klanten? Hoe krijg je de ‘gunfactor’? Hoe zorg je dat collega’s ook intern wat klantgerichter worden? Jos weet er alles van en strooit in deze keynote met wijsheden. Heb je klanten? Zorg dan dat je erbij bent!

Het congres, ter ere van het 13-jarig bestaan van Business Open vindt op donderdagmiddag 5 oktober wederom plaats in Het Awarehouse in Scherpenzeel. Naast de keynote is er een rondleiding door de fabriek van Interface, zijn er meerdere presentaties en workshops waaraan je kunt deelnemen en is er natuurlijk ruim de tijd om te netwerken.

Deelname aan het congres is inbegrepen in het lidmaatschap van Business Open. Dus zet de datum vast in je agenda.

Meer info.