​Geslaagde eerste virtuele bijeenkomst Business Open

Online vergaderen, Business Open Bergvliet had de primeur. Rond 8.30 uur kwamen de leden virtueel bijeen in de vergaderruimte van Zoom (soort Skype).

Daar kreeg, net als bij een reguliere bijeenkomst, iedereen de gelegenheid een zoekvraag te stellen en aan te geven wat ze voor de betreffende partij konden betekenen. Natuurlijk kwam ook de coronacrisis zelf aan bod. Aangezien er geen 10 minuten presentatie was, was daar tijd voor. De accountant had hier een aantal waardevolle tips en enkele ondernemers uit de evenementenbranche bleken hard getroffen. Het maakte iedereen duidelijk dat we er allemaal een groot belang bij hebben deze crisis zo snel mogelijk te bezweren.

In de tweede ronde werden er als altijd veel aanbevelingen tips en toezeggingen gedaan. Alle leden waren het erover eens dat deze manier van vergaderen een prima (tijdelijk) alternatief was en dat het goed was dat we hiertoe over zijn gegaan.

Voor ons was deze primeur in ieder geval zeer geslaagd en zullen we deze werkwijze verder uitrollen, als de situatie daarom om vraagt.