Blog: Zakelijke relaties zijn de sleutel tot succes!

Geschreven door: Rein Korthals Altes

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar nieuwe kansen. Vaak komen die voort uit nieuwe contacten. Netwerken speelt daarom voor mij een cruciale rol, omdat ik zo in gesprek kom met andere ondernemers en relaties op kan bouwen.

Maar het is niet altijd even makkelijk om ook de juiste contacten te vinden. Dat is ook één van de redenen waarom mijn compagnon en ik, een paar jaar terug Business Open zijn gestart. Wij ambieerden geen hele grote club, waarbij de helft van de leden wel om je tijd en aandacht vroegen, maar hier niks voor terug gaven. Wij wilden geen club van 20 mensen die geholpen wilden worden maar een club van 20 ondernemers die het leuk vinden om anderen helpen. Dus liever kleiner, maar beter. Sturen op kwaliteit.

Heb jij ook het gevoel dat je in een club zit die beter kan? Of misschien kun je helemaal geen club vinden die aan jouw wensen voldoet? Wellicht zit er gewoon niet iets in je regio? Daar heb ik misschien een oplossing voor!

Waarom begin je niet, net als wij ooit deden, je eigen club? Ik weet als geen ander dat daar een hoop bij komt kijken. Het gaat absoluut niet vanzelf. Maar wanneer je uiteindelijk omringt bent door 15 a 20 kwalitatieve hoogwaardige sparringpartners, is de voldoening en ook de beloning groot!

Bovendien kan jij het jezelf wel een stuk gemakkelijker maken. Wij hebben een heel concept ‘from scratch’ opgebouwd, met alles wat er bij de opstart van een nieuw bedrijf komt kijken. Dat hoef jij dus niet meer te doen. Business Open heeft in de afgelopen zeven jaar een bewezen succesvolle netwerkformule ontwikkeld. Alle kennis die we daarbij hebben opgedaan, delen we graag met jou! Jij kunt gebruik maken van onze backoffice en we bieden je toegang tot ons landelijke netwerk. Jij hoeft je enkel te focussen op het benaderen van de juiste relaties. Wij zorgen voor de rest. Klinkt dat aantrekkelijk?

Maar wacht, er is nog meer…

Als clubstarter wacht jij niet af of het geluk jouw kant op valt, maar bepaalt zelf je toekomst! Zo sta jij aan de basis van economische ontwikkeling voor je clubgenoten en hun netwerk. Door het opzetten van een Business Open club vergroot jij ook jouw eigen aanzien. Jij bent beter zichtbaar en wint vertrouwen. Ondernemers komen dan ook graag in contact met jou. Dat leidt vanzelf tot meer klanten en dus meer omzet.

Spreekt bovenstaande je aan? Dan kom ik graag op de koffie om te bespreken of we samen een mooie Business Open club kunnen bouwen. Ben je nog niet bekend met Business Open? Kom dan gerust eens kennismaken met onze aangename en effectieve netwerkformule om te kijken of het bij je past.

Het is onze wens om Business Open samen verder uit te bouwen, zodat er steeds meer ondernemers op ongedwongen wijze, maar wel met volle overgave, kansen kunnen creëren voor elkaar!