Feestelijke Lancering van Business Open Old Course Loenen versterkt zakelijk netwerken in regio

​Loenen, [23 augustus 2023] – Business Open kondigt met trots de feestelijke lancering aan van een nieuwe Business Open Club op de gerenommeerde golfbaan Old Course Loenen. Deze exclusieve club verwelkomt 12 gedreven ondernemers uit ‘t Gooi en belooft een dynamische omgeving te bieden voor zakelijk netwerken en groei.

De Business Open Club is een innovatieve stap in het stimuleren van zakelijke connecties en het creëren van kansen voor lokale ondernemers. Met een focus op het ondersteunen en versterken van elkaars zakelijke activiteiten, zullen de leden van de club tweewekelijks samenkomen tijdens ontbijtbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten bieden een uitgelezen kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en strategische samenwerkingen aan te gaan.

Wat deze Business Open Club onderscheidt, is de combinatie van zakelijk netwerken en ontspanning. Naast de vergaderingen kunnen de leden genieten van de prachtige golfomgeving van Old Course Loenen. Golf fungeert als een verbindende factor, waardoor de leden elkaar op informele wijze beter kunnen leren kennen en relaties kunnen verdiepen.

“De lancering van deze nieuwe Business Open Club markeert een opwindende stap in het bevorderen van ondernemerschap en zakelijke
synergie in de regio”, aldus Rein Korthals Altes, oprichter van Business Open. “Wij geloven dat de combinatie van gestructureerd zakelijk netwerken en informele contacten tijdens het golfen de ideale omgeving creëert voor het tot bloei laten komen van nieuwe kansen en samenwerkingen.”

Deze Business Open Club versterkt niet alleen de lokale ondernemersgemeenschap in ‘t Gooi, maar vormt ook een brug tussen bestaande Business Open Clubs in Utrecht en die rondom van Amsterdam. Het netwerk van Business Open netwerk strekt zich uit over de totale dienstverlenende sector en biedt een platform voor grenzeloze groei en ontwikkeling.

De officiële lancering van de Business Club vond plaats op woensdag 23 augustus bij Old Course Loenen, waar genodigden de gelegenheid kregen om de oprichters te ontmoeten, het concept te ontdekken en de golfervaring te verkennen. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je hier terecht.