Eerste lunchclub in Noord-Brabant

Een primeur voor Noord-Brabant! Op vrijdag 11 maart start op Best Golf de eerste lunchclub van Business Open in Noord- Brabant. Best is vanwege de centrale ligging de ideale locatie. Een prachtig clubhuis en zowel voor ondernemers uit Eindhoven, Tilburg en Den Bosch goed bereikbaar. “Een lunchclub biedt een prachtige gelegenheid om de week goed af te sluiten. Het ideale programma bestaat uit een effectieve netwerkbijeenkomst, gevolgd door een rondje golf en een vrijdagmiddagborrel.” aldus Rein Korthals Altes.

De club bestaat voor een deel uit leden die al langer bij Business Open aangesloten zijn. Daarnaast hebben zich ook al een aantal nieuwe gezichten aangemeld. Business Open is er voor ondernemers, zelfstandigen en sales
professionals. Binnen elke club geldt branche-exclusiviteit waardoor er binnen de club geen concurrentie is. Dit brengt echter wel schaarste met zich mee, want eenmaal ingevuld is die plek vergeven.

De verwachtingen zijn hoog gespannen. Eindhoven is economisch gezien een heelmsterke regio en na twee jaar met beperkende corona maatregelen staan,ondernemers nu weer te popelen om te gaan netwerken. Zeker in Noord-Brabant is,de behoefte om elkaar weer live te ontmoeten groot. Zaken doen en gezelligheid,gaan daar altijd al hand in hand.

Interesse ,om kennis te maken met deze nieuwe club? Meld je dan geheel vrijblijvend aan,via onderstaande link.

https://www.businessopen.nl/netwerkclubs/noord-brabant/best