Business Open start in Winterswijk

​Op vrijdag 11 september start Business Open De Voortwisch. Deze club wordt opgezet door Mark Reinders van Netwerken.nl en richt zich op ondernemers in de Achterhoek. Mark verzorgt netwerktrainingen voor Business Open en kent de ins- en outs van netwerken als geen ander. Hij heeft een mooi team met ondernemers om zich heen verzameld om samen een fantastische club mee op te richten. Mark is een echte verbinder en voelt zich thuis bij Business Open.

De club komt in de maanden september en oktober 7 keer bij elkaar om uiteindelijk op 13 november officeel van start te gaan. De exacte agenda is hier te vinden. Omdat er binnen de club branche-exclusiviteit geldt, is het belangrijk dat geïnteresseerden zich zo snel mogelijk aanmelden.

“We kijken er erg naar uit om onze activiteiten in de Achterhoek verder uit te breiden en zo voor meer synergie in de regio te zorgen. Komende tijd zal voor veel ondernemers een uitdagende tijd worden en een goed netwerk is daarbij van levensbelang.” aldus Rein Korthals Altes van Business Open. “Wij zijn ook blij dat wij onder de huidige Corona-maatregelen gewoon door kunnen blijven netwerken op onze vertrouwde kleinschalige manier. Veel grote netwerkevents waaronder beurzen, gaan niet door en daarom zijn wij blij ondernemers een plek te kunnen bieden waar ze aangenaam en effectief kunnen netwerken. Veelal gevolgd door een rondje golf in de buitenlucht.

Heb je interesse om kennis te komen maken of heb je relaties in die regio, meld je dan aan via onze website of verwijs jouw relaties door. Alvast dank!