Business Open start in Belgie

​Op 6 april start Business Open Spiegelven, de eerste club van Business Open in België. Spiegelven is een schitterende 18 holes championshipcourse nabij Genk. Op het terrein is ook een hotel en het sterrenrestaurant De Kristalijn gevestigd. Hiermee biedt het de BO leden die in België willen netwerken een perfect excuus om ook daar eens aan te schuiven bij een netwerkbijeenkomst.

De club komt op donderdagochtend samen en is opgericht door Sander Martens van Verslegers & Bollen Verzekeringen. Hij kwam in contact met Business Open in Maastricht en was direct gecharmeerd van het aangename en effectieve netwerkconcept.

Business Open is bijzonder blij dat Sander het initiatief heeft genomen om een club in de regio Genk op te zetten. Sander ziet het opzetten van een Business Open club als een persoonlijke verrijking, waarmee hij invulling geeft aan zijn wens om andere ondernemers te helpen en van elkaar te kunnen leren. Zo ziet hij het ook als een belangrijke functie van de club dat leden met elkaar klankborden en algemene ondernemersvraagstukken met elkaar bespreken.

De club vangt aan met 6 leden en heeft de doelstelling om, tijdens de zevenweekse opstartperiode door te groeien naar tenminste twaalf leden. Voor de eerste bijeenkomst hebben zich al 27 deelnemers gemeld, dus het ziet er veelbelovend uit.