Business Open start in Arnhem

​Op donderdag 17 mei start Business Open Heelsum. Deze club richt zich op ondernemers in de driehoek Arnhem, Ede, Wageningen. De club wordt opgericht door Wim Derksen van Daizy Media. Wim is op dit moment lid van Business Open De Keppelse, maar wil graag zijn netwerk aan de westkant van Arnhem uitbreiden.

Business Open Heelsum slaat ook een brug tussen de club in Tiel en die in het oosten van het land. Zo wordt het netwerk van Business Open verder verdicht. “We streven naar een goede landelijke dekking, zodat onze leden overal in Nederland hun netwerk kunnen uitbreiden. Vooral de mogelijkheid om lokaal, regionaal als landelijk te kunnen netwerken, maakt dat wij een hele brede groep ondernemers aanspreken’ zo vertelt Rein Korthals Altes van Business Open “We hopen op korte termijn ook in de regio Deventer van start te gaan en zijn constant op zoek naar ondernemers die samen met ons een mooie business club willen opzetten. Zij hebben goed zicht op de lokale ondernemerskringen en wij hebben de aangename en effectieve netwerkformule. Een mooie win-win.”

Tijdens de opstartfase, de eerste 7 weken, zijn de bijeenkomsten wekelijks, waarna de club om de 14 dagen bijeen gaat komen. Wil jij je netwerk uitbreiden en onderhouden in de regio Arnhem, Ede, Wageningen? Meld je dan snel aan voor één de kick-off bijeenkomsten vanaf 17 mei.