Business Open Zeeland - Wij spraken de initiatiefnemers

Op vrijdag 24 januari start de eerste Business Open club in de regio Zeeland.

Deze club komt elke 14 dagen bij een op de Goese Golf. De club wordt opgericht door twee Zeeuwse rasondernemers: Bart Huijbregts en Ronald van der Hart. We spraken met ze om te horen wat hen aanspreekt in de aanpak van Business Open.

Allereerst zijn we benieuwd naar wie jullie zijn als ondernemer

Bart Huijbregts Ik ben ondernemer en help particulieren en bedrijven met besparen op elektriciteit en gasverbruik. Denk hierbij aan verlichting, verwarming, koeling. Als zelfstandig adviseur kan ik als geen ander in iedere situatie maatwerk leveren en zo klanten helpen grote besparingen te bereiken.

Ronald van der Hart Ik ben een jonge, zeer gedreven en ambitieuze ondernemer. Mijn bedrijf Totaalbouw Zeeland is gespecialiseerd in het maken van kasten op maat, interieurbouw en standbouw. Door de samenwerking met diverse partners is Totaalbouw Zeeland ook in staat om een totaalpakket te leveren aan bouwgerelateerde activiteiten. Wat er ook uitgevoerd moet worden, bij Totaalbouw Zeeland staat het ontzorgen centraal. Korte lijnen, betrouwbare relaties en heldere communicatie zijn daarbij essentieel.

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan samenwerking. Netwerken is dan ook een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden.

Wat spreekt jullie aan in de Business Open formule?

Bart Huijbregts Korte en bondige bijeenkomsten met concrete resultaten, dat spreekt me aan. Tevens is de combinatie met de golfsport sterk. Je kunt zo het nuttige met het aangename combineren. Business Open clubs zijn sterk regionaal georiƫnteerd maar zijn tevens een onderdeel van een groot landelijk netwerk. Dus dat biedt kansen op elk niveau.

Ronald van der Hart Het concept en de effectiviteit. Zeker ook de combinatie met golf is onderscheidend ten opzichte van andere netwerkclubs. In een goede ambiance elkaar met regelmaat ontmoeten is een goede basis voor een succesvolle samenwerking.

Naar wat voor bedrijven zijn jullie op zoek?

Bart Huijbregts Voor de club naar business-to-business contacten. Dus ben je bereid om ook je eigen netwerk ter beschikking te stellen, dan ben je van harte welkom om met ons te komen netwerken. Zo kunnen we elkaar van waardevolle business leads voorzien. En voor mijn bedrijf zoek ik iedereen met een (te) hoge energierekening.

Ronald van der Hart Niet zo zeer naar bedrijven. We zijn op zoek naar mensen met een groot netwerk. We moeten elkaar aanvullen, dat is het belangrijkste.

Is er verder nog iets wat je graag zou willen delen met onze leden en de bezoekers van onze website?

Bart Huijbregts: Bezoek een keer een ontbijtsessie en ervaar wat het je oplevert. Aanmelden kan via de website. Tot ziens!

Ronald van der Hart Samenwerken is mijns inziens de sleutel tot succes. Ga de drempel over en ervaar wat voor mooie dingen er tot stand kunnen komen. Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Interesse om met Bart en Ronald te netwerken? Meld je dan aan voor de kick-off bijeenkomst van Business Open Goes op vrijdag 24 januari.