Business Open Reymerswael biedt springplank over de grens

Op donderdag 20 juni gaat Business Open Reymerswael van start. Golfclub Reymerswael bevindt zich pal aan de Belgische grens en kent veel Belgische leden. ​Business Open biedt met deze club ondernemers uit Nederland en België een springplank om het netwerk over de grens uit te breiden en zo succesvol grensoverschijdend zaken te doen.

“Deze stap past perfect in onze strategie om ook in België een actief netwerk op te bouwen waar ondernemers op een aangenaam effectieve manier zaken kunnen doen. We zijn natuurlijk al enige tijd actief met onze club in Genk (Business Open Spiegelven). Daaruit is gebleken dat onze formule, waar we de relatie centraal stellen, goed bij de Belgische ondernemersgeest past.” aldus Annemarie Gijsberts van Business Open “In de nabije toekomst staan er meerdere clubs op de planning om van start te gaan en deze club zal ook ons helpen deze stap over de grens ter vergemakkelijken.”

De planning is om op 20 & 27 juni twee kick-off bijeenkomsten te houden. Daarna wordt er in verband van de start van de zomervakantie in de regio bekeken of er nog een derde bijeenkomst op 4 juli plaatsvindt. Op donderdag 5 september gaan de resterende opstartbijeenkomsten van start, zodat de club begin oktober live kan gaan.

Geïnteresseerden kunnen zich hier opgeven.