Training Leidinggeven

​Opleiding leidinggeven

Een cursus leidinggeven bij DOOR is niet zomaar een opleiding. Het is een resultaatgerichte training leidinggeven die je helpt in jouw praktijk als leider ambities van jouw medewerkers en jezelf waar te maken.

Onderwerpen zoals verandermanagement voor leiders, zelf coachen van het team, leiderschapsstijlen en psychologie van leiderschap zijn een vast onderdeel van het programma. Het programma bestaat uit online begeleiding, offline praktijktraining en coaching door jouw DOOR professional. Daarnaast ontvang jij toegang tot jouw persoonlijke leiderschapsportal www.zelfdoortrainen.nl. Na afloop van de training leiding geven ben je in staat om:

  • Jouw leiderschapsstijl af te stemmen op jouw team
  • Als coach jouw team(leden) te coachen
  • Je eigen team te trainen
  • Veranderingen succesvol door te voeren
  • Jouw team te laten doorgroeien naar een ‘High performance team’

Investering en data

DOOR helpt je échte resultaten te boeken met jouw team. De investering in het programma bedraagt € 3.960,= exclusief BTW. Dit is inclusief alle locatiekosten, reiskosten van de DOOR trainer, jouw persoonlijke portal en een jaar lang kosteloos toegang tot de DOOR community.

Deze training leidinggeven neemt 6 maanden in beslag. Schrijf je snel in voor 2021! Startdatum 8 februari 2021. De vervolgdata van deze training zijn 2 maart, 31 maart, 29 april, 28 mei en 25 juni.

8 februari start er weer een Training Leidinggeven, onder de bezielende leiding van een TOP-Coach, Oud Olympier en Bondcoach van het Nederlands Volleybal team, Edwin Team.

Een absolute Topper op het gebied van Coaching en Leiderschap.

Voor meer informatie neem contact op met Sander van Ommen, DOOR Training s.vanommen@doortraining.nl

Agenda