Welkom bij het meest duurzame netwerk van Nederland

Business Open Netwerk intro afbeelding

Welkom bij het meest duurzame netwerk van Nederland

Zoek je een duurzaam netwerk?

40 clubs, 600+ leden en 100.000 kansen. Allemaal voor jou!

Business Open Duurzaam Netwerk is een zakelijke vriendenclub. De leden gunnen elkaar succes en dragen actief bij aan elkaars ontwikkeling en groei. Het delen van contacten, elkaar aanbevelen en oprechte interesse is wat ons bindt en onderscheidt.

 

Ons landelijke netwerk biedt je toegang tot een schat aan connecties. Een mooie kans om jezelf op de kaart te zetten en je klantenkring uit te breiden. We hebben zowel clubs die zich speciaal richten op duurzame ondernemers als clubs waar iedereen bij past. Juist door deze clubs met elkaar te verbinden en elkaar te inspireren, kunnen we het duurzame gedachtegoed verspreiden.

 

Kom langs en creëer je eigen succesverhaal!

Video's

Kom kennismaken!

Business Open bij jou in de buurt!

Op dit moment hebben we duurzame clubs in Utrecht, Gelderland en Noord- Brabant, maar we timmeren hard aan de weg dus binnenkort hoef nooit ver te reizen om deel te nemen aan ons actieve ondernemersnetwerk.


Klik jouw regio aan op de landkaart en ontdek hoe dichtbij wij zijn. Zijn we nog niet in jouw regio actief en wil je zelf een duurzame club starten. Dan komen we graag met je in contact. 

 

Aanmelden is zo gedaan. Tot snel!

Onze lidmaatschap mogelijkheden

Voor iedereen een passend lidmaatschap

€ 595

Business Open Online

Online Lidmaatschap (12 maanden)

 • Online netwerken
 • Geen branche-exclusiviteit
 • Directe groei van je netwerk
Kies dit lidmaatschap
€ 1.750

Business Open

Lidmaatschap (12 maanden)
7 Business Open Vouchers

 • All-in prijs
 • Branche-exclusiviteit
 • Directe groei van je netwerk
Kies dit lidmaatschap
€ 2.995

Business Open +

Lidmaatschap (24 maanden)
7 Business Open Vouchers

 • All-in prijs
 • Branche-exclusiviteit
 • Meest voordelig!
Kies dit lidmaatschap

Download hier onze whitepaper

Netwerktips voor jou!

Testimoninals afbeelding
“Onze John inspireert inspireert je graag om duurzaam te ondernemen.

Even voorstellen John Haenen van Interface Nederland. Interface zet zich al sinds 1996 volledig in om een milieu herstellend bedrijf te worden. Nul impact is voor hen zelfs niet goed genoeg. Die kennis deelt hij maar al te graag. Net als al zijn duurzame relaties!

Business Open brengt je business en inspiratie
John Haenen
National Key Accountmanager / European sustainability Ambassador

Heb je vragen?

Stuur ons een berichtje, dan nemen we contact met je op!

Business Open Cup 2024

Joost Morsink winnaar Business Open Cup

Na een 18 holes wedstrijd op Crayestein Golf, kroonde Joost Morsink, lid van Business Open Zwolle van Jalmo Marketing en More zich als winnaar!

 

Van harte gefeliciteerd met de Business Open Cup 2024! We zien je graag volgend jaar terug om de cup te verdedigen!

Impressie

En toen was het tijd voor de prijsuitreiking

Aan het eind van de dag waren er natuurlijk de nodige prijzen te verdelen.

Clinic

De deelnemers aan de clinic werden allemaal beloond met een ‘beginners beker’.

Best Ball

Voor de deelnemers aan Best Ball waren meerdere flessen wijn nodig, want twee teams eindigden met een gelijk aantal slagen. 

De Longest

Roy Sijgers van Green Badger Marketing en Sales wist de Business Open Cup helaas niet te prolongeren, maar sloeg wel de verste bal. 

De Neary

De Neary werd gewonnen door André Kemper van Finovion.

Winnaar Business Open Cup

En Joost Morsink ging met de trofee naar huis!

We feliciteren alle winnaars! Bedankt voor het meedoen en tot volgend jaar!

Vul het formulier in en download onze whitepaper

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Breng een nieuwe lid aan

Bij Business Open geloven we dat nieuwe gezichten zorgen voor frisse energie en waardevolle connecties. Jouw netwerk is goud waard, en we willen dat graag belonen.

 

Introduceer jij een nieuwe gast bij Business Open die binnen drie maanden lid wordt? Dan krijg jij een maand extra lidmaatschap cadeau!

 

Samen groeien we sterker. Nodig jouw relaties uit en pluk er samen met je clubgenoten de vruchten van. Breng een nieuw lid aan, zodat we nog meer kansen kunnen creëren voor elkaar!

Welkom bij
netwerk
Rotterdam

Business Open is een zakelijk netwerk met meerere clubs in de regio Rotterdam. Kom eens kennismaken.

Netwerken
Zakelijke relaties zijn de sleutel tot nieuwe zakelijke successen. Netwerken met Business Open is een aangename, effectieve maar ook ontspannen manier om relaties op te bouwen en te onderhouden. Kom gewoon een keertje kennis maken. Je netwerk wordt er meteen groter van.

 

Business Open
Wij bieden ondernemers die op zoek zijn naar 'new business' en meer omzet een landelijk platform. Elke 14 dagen aangenaam effectief netwerken met circa 15- 20 ondernemers. En toegang tot het landelijk netwerk van ruim 600 ondernemers. We helpen met het opbouwen van een waardevol netwerk en bieden daarnaast diverse trainingsprogramma's aan.

Benieuwd? Meld je hierboven aan voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Ondernemersontbijt
Inloop en start ondernemersontbijt: 08.00 uur

Einde ondernemersontbijt ± 09.30 uur

Aanvang golf(les): 10.30 uur (optioneel)

 

Branche-exclusiviteit
Binnen de club hanteren we branche-exclusiviteit, waardoor er vanuit elke branche maar één vertegenwoordiger lid kan worden. Kijk hieronder of jouw branche al vertegenwoordigd is. Kennismaken kan altijd en wellicht in er een andere club in de regio waar je aan kunt sluiten.

 

Netwerken verbindt, golf verbroedert
Golf is geen verplichting, maar wij zien het wel als de ideale manier om elkaar als mens en ondernemer beter te leren kennen. Door samen te (leren) golfen kom je eerder tot samenwerking en stelt men sneller het eigen netwerk voor jou open.

Kun je nog niet golfen, dan bestaat er de mogelijkheid dit als onderdeel van je lidmaatschap samen met andere ondernemers te leren.
 

Zoals je ziet zijn wij net zo enthousiast als jij!

Kom vrijblijvend kennismaken

Stap maar in
als je succes wilt

Ik word lid!

Vul bijgaand formulier in en geef aan bij welke club je je wilt aansluiten en voor welk lidmaatschap je kiets en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Schuilt er een
club in jou?

Ik word clubstarter

Leuk dat je interesse hebt! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Business Open duurzaam

Een aantal Business Open Clubs richten zich op duurzaamheid en ondernemers die hun steentje willen bijdrage aan een betere planeet. 

 

Veel van onze leden golfen en dat heeft ons meer bewust gemaakt van het belang van een mooie en gezonde natuur. Maar ook het menselijk aspect en hoe wij met elkaar willen gaan is een belangrijke kenmerk van onze club.

 

dat heeft geresulteerd ineenaan aantal clubs die zich er op richten om ondernmers die zich inzetten o het duurxzame domein, of wellicht juist stappen in die ricng willen maken te verbinden. de opzet is gelijk aan onze andere clubs. Het zakelijk aspect blijft leidend, maar we merken wel dat het ontzettend inspirerend is om samen ook te trekken.

 

Dus ben jij actief in de duurzame sector, heb je een groot netwerk daarin of wil je zelf stappen zetten, dan ben je van Harte welkom om kennis te komen maken en je an te sluiten bij een Duurzame Business Open club. 

Mocht je er zelf een willen starten en een voortrekkersrol op je willen nemen, dan komende graag met je in contact

 

Ontdek de kracht van de Duurzame Business Open clubs, waar ondernemers zoals jij samenkomen om bij te dragen aan een betere wereld. Als ondernemer in de duurzame sector begrijp je het belang van een gezonde planeet en het menselijk aspect van zakendoen. Onze clubs bieden een platform voor gelijkgestemde individuen die streven naar ecologische en sociale duurzaamheid.

 

Of je nu al actief bent in de duurzame sector, een uitgebreid netwerk hebt of juist stappen wilt zetten in die richting, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze clubs zijn opgezet met hetzelfde zakelijke doel voor ogen, maar we geloven ook in de kracht van samenwerking en inspiratie.

 

Dus, als je wilt kennismaken met gelijkgestemde ondernemers en je wilt aansluiten bij een Duurzame Business Open Club, ben je van harte welkom. 

 

En als je zelf een club wilt starten en een voortrekkersrol wilt vervullen, staan we klaar om met je in contact te komen. Sluit je aan bij onze beweging en maak een positief verschil, zowel zakelijk als voor de wereld om ons heen.

Stap maar in
als je succes wilt!

Welkom bij Business Open!

Leuk dat je interesse hebt in een proeflidmaatschap bij Business Open! Voor slechts 49,50 euro kun ontdekken of Business Open bij je past.

Het proeflidmaatschap bestaat uit:

 • Driemaal aaneengesloten kennismaken op een vaste club*,
 • Toegang tot Speakap (Intern communicatie platform),
 • Toegang tot MijnBO (Ledenportal op onze website),
 • Online netwerktraining,
 • Mogelijkheid een andere Business Open club te bezoeken (á 17,50 euro).

Zo kun je zien hoe wij elkaar inspireren, waardevolle contacten leggen en elkaar aan succes helpen. Als het je goed bevalt, kun je het omzetten naar een vast lidmaatschap.


 * Je kunt enkel proeflid worden bij een club waar je branche nog niet vertegenwoordigd is. We helpen graag bij het vinden van de juiste club.


 

Proeflid worden

Vul bijgaand formulier in en we nemen contact met je op, om een club te vinden die bij je past.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Stap maar in
als je succes wilt

Welkom bij Business Open!

Leuk dat je lid wilt worden. Laat hieronder jouw gevens achter en geef aan bij welke club jij graag lid wordt. Wij zullen checken of de branche vrij is en er geen andere bezwaren zijn en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Selecteer een lidmaatschap

Club & Sector

Keuze club

Sector

Over jou

Voor- en achternaam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vertrouwenspersoon bij Business Open

Bij Business Open staat het welzijn van onze leden centraal. We begrijpen dat in elke organisatie uitdagingen kunnen ontstaan, daarom hebben we een vertrouwenspersoon beschikbaar voor al onze leden. 

 

Deze vertrouwenspersoon fungeert als een onafhankelijke partij, beschikbaar voor telefonisch of e-mailcontact.
 

Of het nu gaat om een conflict op de club, ethische dilemma's of persoonlijke zorgen, onze vertrouwenspersoon staat klaar om te luisteren, te adviseren en te begeleiden. Alle gesprekken worden strikt vertrouwelijk behandeld, zodat onze leden in alle openheid en veiligheid kunnen praten over hun uitdagingen.


U kunt onze vertrouwenspersoon bereiken via [telefoonnummer] of [e-mailadres]. met je klacht.nl Neem gerust contact op; wij zijn er om te helpen.

Proeflidmaatschap

Proeflidmaatschap


Als Business Open lid ontvang je zeven vouchers bij je lidmaatschap. Je kunt deze vouchers gebruiken om onder andere een relatie een proeflidmaatschap aan te bieden.


Hoe gaat dat in zijn werk?


- Laat je relatie eerst als gast kennismaken met je club; deze eerste kennismaking is kosteloos,
- Indien er geen sprake is van brancheoverlap, kan je relatie een proeflidmaatschap afnemen ter waarde van €49,50,
- Als je dit wilt aanbieden, lever dan een volledig ingevulde voucher in bij de voorzitter van je club,
- De voorzitter zal je relatie aanmelden bij het secretariaat van Business Open en de verdere afhandeling in orde maken,
- Je relatie ontvangt een bericht dat het proeflidmaatschap door jou is aangeboden,
- Mocht je relatie overgaan tot een vast lidmaatschap, dan ontvang jij als dank een extra maand lidmaatschap cadeau!
 

Breng een nieuw lid aan

Verdien één maand extra lidmaatschap

Alleen ga je sneller,
samen kom je verder

Business Open Partnerships

​Voor ondernemingen die op meerdere locaties actief zijn en zich aansluiten bij Business Open zijn er drie aantrekkelijke partnership opties: Birdy, Eagle en Albatros.

Naast en kostenvoordeel krijg je als partner ook de mogelijkheid je zichtbaarheid en slagkracht binnen het netwerk te vergroten door onder andere interne trainingen, concrete leads en zichtbaarheid online en/of tijdens onze events.

 

Birdy Partner

Vanaf drie lidmaatschappen,

 • 10% korting
 • vermelding op partnerpagina
 • Optioneel uit te breiden met ‘inhouse’ netwerktraining op maat

 

Eagle Partner
Vanaf drie lidmaatschappen,

 • 10% korting
 • Vermelding op partnerpagina
 • ‘Inhouse’ netwerktraining op
 • Lidmaatschap online club
 • 5 extra deelnemers Business Open Congres

 

Albatros Partner

Vanaf drie lidmaatschappen,

 • 10% korting
 • Vermelding op partnerpagina
 • Vier maal ‘Inhouse’ netwerktraining op
 • Lidmaatschap online club
 • 10 extra deelnemers Business Open Congres
 • 4 extra deelnemers BO Cup
 • Hoofdsponser congres

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rein Korthals Altes

Maak kennis met 20 ondernemers in anderhalf uur!

Kom vrijblijvend langs bij een van onze clubs

Privacy statement Business Open

Business Open is een netwerkorganisatie. Het doel van Business Open en de aangesloten personen is om met elkaar in contact te komen. Hiertoe verzamelt en distribueert Business Open persoonlijke gegevens van u, als lid of als gast. Persoonlijke gegevens worden verzameld en gedistribueerd via de website, Speakap en via hard-copy formulieren tijdens de bijeenkomsten.

 

Soort gegevens

Business Open verwerkt uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, profielfoto, foto’s van evenementen, bedrijfsnaam, branche, aanwezigheid of u al dan niet lid bent en uw zoekvraag ten behoeve van de netwerkbijeenkomsten.

Daarnaast verwerkt Business Open uw (bedrijfsmatige) betaalgegevens ten behoeve van de financiële administratie.

 

Doelen van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens voor 4 doelen:

1. Uitwisselen van contactgegevens zodat leden onderling contact kunnen leggen en elkaar kunnen voorstellen bij derden om zo business opportunity’s te genereren.

2. Voeren van een financiële administratie met betrekking tot de verschuldigde lidmaatschaps- en abonnementsgelden.

3. Het informeren over evenementen, nieuwtjes en veranderingen in de organisatie.

4. Het opzetten en beheren van een community.

 

Wie hebben inzage in uw gegevens?

Leden kunnen van elkaar, zowel in de web applicatie, als in Speakap en op de hardcopytijdens de bijeenkomsten, de contactgegevens van elkaar en eventuele gasten inzien.

Voorzitters, clubbeheerders, clubstarters en regiodirecteuren kunnen bovendien de contactgegevens van leden en gasten inzien en muteren.

Alleen de directie en de administratief medewerker van Business Open kunnen daarenboven de financiële gegevens van de leden inzien en muteren.

 

Bewaartermijnen

 • Leden: de gegevens worden bewaard tot drie jaar na beëindiging van het lidmaatschap.
 • Gasten: de gegevens worden tot maximaal drie jaar na de laatste bijeenkomst waaraan de gast heeft deelgenomen bewaard.

 

Privacy maatregelen

Business Open beschermt de privacy van haar leden en gasten door:

 • de systemen waarin de gegevens worden opgeslagen te beveiligen en
 • door zowel leden als gasten actief te laten tekenen voor dan wel akkoord te geven op hun verantwoordelijkheid om gepast met de aan hen toevertrouwde gegevens om te gaan.

 

Uw privacy rechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht op correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens.

Daarnaast kunt u verzet aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

 

Contactgegevens Business Open

Telefoon: 010-452 57 25

Adres: Groenendaal 23F 3011 SK Rotterdam

E-mail: info@businessopen.nl

KVK: 70337705

BTW: NL858272167.B01

Maak kennis met 20 ondernemers in anderhalf uur!

Kom vrijblijvend langs bij een van onze clubs

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Business Open

Business Open B.V. bestaat uit netwerkclubs, zogenaamde Business Open Clubs (BOC) die gevestigd zijn op verschillende golfclubs. Er kunnen meerdere BOC’s gevestigd zijn op één golfclub.

 

1.0 Algemene Regels

* Iedere BOC heeft zich te houden aan de regels op de golfbaan van de golfclub waar de desbetreffende BOC is gevestigd.

* Business Open B.V. is niet aansprakelijk voor schade opgelopen, op of rond de golfbaan, toegebracht door leden van Business Open B.V. Business Open B.V. adviseert zijn leden om een golfverzekering af te sluiten.

 

2.0 Lidmaatschap

* Men wordt lid van een BOC als bedrijf binnen één specifieke vakdiscipline. Wel wensen we een vast contactpersoon (het lid), maar men kan zich door meerdere medewerkers binnen het bedrijf laten vertegenwoordigen bij de BOC waar men lid van is.

* Per BOC kan er per vakdiscipline maar één bedrijf lid zijn (branche-exclusiviteit). Zijn er per vakdiscipline meerdere classificaties, dan is het aan de leden en de voorzitter (als eindverantwoordelijke) van de desbetreffende BOC of iemand wel of geen lid kan worden.

* Een lid mag elke andere BOC maximaal twee maal per jaar bezoeken, maar enkel als zijn vakdiscipline daar niet vertegenwoordigd is. In dat laatste geval enkel na toestemming van de branchegenoot.

* In vakantieperiodes of in verband met feestdagen, kan Business Open B.V. ertoe besluiten clubs incidenteel samen te voegen. In dat geval kan men geen aanspraak maken op branche-exclusiviteit.

* Een bedrijf of persoon kan lid zijn van meerdere BOC’s. Dit wordt gezien en berekend als een op zichzelf staand lidmaatschap. Wel is men vereist de verschillende BOC’s regelmatig te bezoeken.

* Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd met steeds een jaar. Opzeggen kan tot een maand van tevoren door dit per brief of e-mail (naar leden@businessopen.nl) kenbaar te maken aan Business Open B.V..

* Wil een lid overstappen naar een andere BOC dan moet hij/zij dit aanvragen bij de voorzitter van de BOC waar hij/zij naartoe wil. Bij goedkeuring wordt het lid overgedragen naar de “nieuwe” BOC. Als dit is goedgekeurd, loopt het lidmaatschap gewoon door. Bekeken wordt of een eventuele leskaart kan worden meeverhuisd. Voor het overstappen wordt 75 euro aan administratiekosten in rekening gebracht.

* Business Open B.V. kan besluiten een BOC te verplaatsten naar een andere dag of golfclub. Indien de nieuwe locatie binnen een straal van 25 kilometer van de oude locatie ligt, wordt het lid geacht mee te verhuizen. Indien de locatie verder weg ligt of er van dag veranderd wordt, wordt gekeken of het lid voor wie het bezoeken van de netwerkbijeenkomsten daardoor niet meer mogelijk is, bij een andere club kan worden ondergebracht. Mocht dat ook niet kunnen, dan wordt het lidmaatschap gepauzeerd tot de mogelijkheid zich wel weer voordoet. Slechts in hoge uitzondering kan het lidmaatschap beëindigd worden met teruggave van een deel van de lidmaatschapskosten. Er is geen recht op schadevergoeding.

 

3.0 Bijeenkomsten

* De bijeenkomsten zijn om de twee weken. De tijden kunnen variëren per netwerkclub. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de desbetreffende golfclubs. De voorkeurstijden vanuit Business Open B.V. zijn van 07.45 uur tot 09.30 uur daarna is er de mogelijkheid tot golfen (9 holes) of een golfles via de pro van de desbetreffende club. Bij een lunchclub zijn de voorkeurstijden 13.00 uur tot 14.30 uur voor de bijeenkomst.

* Mocht een bijeenkomst door bijvoorbeeld feestdagen of beschikbaarheid niet op de geplande datum gehouden kunnen worden, dan wordt getracht de bijeenkomst op een ander moment of op een andere locatie te laten plaatsvinden. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de voorzitter van de BOC.

 

4.0 Bezoekers & Proefleden

* Bezoekers mogen maximaal twee keer een netwerkbijeenkomst bijwonen, waarna zij moeten aangeven of ze lid willen worden of niet. De kosten voor deelname bedragen 17,50 euro en zijn voor rekening van de gast of voor degene die de gast heeft uitgenodigd (dit mag de uitnodiger zelf bepalen).

* Bezoekers die voor het eerst bij een Business Open bijeenkomst aanwezig zijn kan een proeflidmaatschap worden aangeboden. Dit bestaat uit drie aaneengesloten bijeenkomsten. Kosten hiervoor bedragen 49,50 euro. Men heeft als proeflid geen recht op branche-exclusiviteit en mag in die periode ook slechts eenmaal een andere Business Open club bezoeken.

 

5.0 Golf

* Leden zijn er zelf verantwoordelijk voor om een flight te bespreken of aan te geven dat men les wil volgen. De flights bespreekt men rechtstreeks bij de golfclub o.v.v. de eigen naam en Business Open B.V. Deze kunnen op elk moment van de week besproken worden. Eventueel kan er een toeslag gelden als men in het weekend of op feestdagen e.d. wil golfen. Indien men wil lessen dient men dit uiterlijk twee dagen voor de bijeenkomst aan te geven bij de golfpro. Bij te late afmelding kan de pro de lessen in rekening brengen. Lessen zijn in de regel aansluitend op de BOC bijeenkomsten.

* Mochten er problemen ontstaan met een lid met betrekking tot de golfclub en golfactiviteiten dan is het aan de desbetreffende golfclub om daar actie op te ondernemen. Dit behoort niet tot de verantwoordelijkheid van Business Open B.V. of de desbetreffende BOC.

 

6.0 Dispuut

* Mochten er problemen ontstaan met een lid dan is het aan de voorzitter en de desbetreffende BOC om het lid hierop aan te spreken. Leidt dit tot onenigheid, dan wordt in overleg met het landelijk bestuur van Business Open B.V. naar een oplossing gezocht. Zij zullen bekijken of zij het desbetreffende lid kunnen herplaatsen bij een andere BOC. Is dit niet mogelijk dan wordt het lidmaatschap ingetrokken. In de regel vindt er geen restitutie van het lidmaatschapsgeld plaats.

* Business Open B.V. behoudt zich het recht voor het lidmaatschap niet te verlengen zonder opgaaf van redenen met inachtneming van een maand opzegtermijn.

* De beleidsregels van Business Open B.V. zijn onderhevig aan veranderingen en wijzigingen. Ingediende voorstellen worden aangepast indien goedgekeurd door Business Open B.V..

* Op rechtsverhoudingen tussen Business Open B.V. en zijn leden, althans op alle door Business Open B.V. verrichte handelingen waaronder de door hem gesloten overeenkomsten, is Nederlands recht van toepassing.

 

7.0 Financiële en administratieve regels

* De contributie van Business Open bedraagt 1.750 euro per jaar. Dit is inclusief catering en zeven Business Open Vouchers. Betalen in termijnen is mogelijk via automatische incasso. De kosten zijn 455 euro per kwartaal.

* Leden 24 die maanden of langer lid zijn, kunnen bij een volgende verlenging van het lidmaatschap afzien van de Business Open Vouchers.

* Bij niet tijdige betaling wordt er 35 euro administratiekosten in rekening gebracht.

* Contributie kan niet gedeeld worden door meerdere personen van verschillende bedrijven of als persoon die meerdere bedrijven vertegenwoordigt.

* Overstapkosten naar een andere BOC zijn 75 euro. Dit kan na toestemming van de nieuwe club. 

* Business Open B.V. kent verschillende lidmaatschapsvormen. Deze zijn te vinden op de website van Business Open.

* Wanneer een lid een relatie voor het eerst introduceert in het netwerk van Business Open,ontvangt het introducerende lid 1 maand extra lidmaatschap bij de volgende voorwaarden.

- De introducé de bijeenkomst daadwerkelijk bijwoont,

- De introducé binnen 3 maanden na deze eerste introductie lid wordt,

- De introducé kiest voor een standaard lidmaatschap van tenminste een jaar.

 

8.0 Annuleringsvoorwaarde Events

* Naast de netwerkbijeenkomsten organiseert Business Open B.V. ook trainingen, congressen, (Golf)events, etc. * Bij annulering korter dan 7 dagen voor de bijeenkomst is 50% verschuldigd.

* Bij annulering korter dan 2 dagen voor de bijeenkomst is 100% verschuldigd.

* Indien de events worden (mede)georganiseerd door een derde partij gelden de annuleringsvoorwaarden van die partij.

Maak kennis met 20 ondernemers in anderhalf uur!

Kom vrijblijvend langs bij een van onze clubs

Zijn er nog vragen?

Frequently Asked Questions

Hoe vaak mag ik als gast langskomen?

Als gast ben je tweemaal welkom om kennis te maken. Daarna kun je besluiten proeflid of direct lid te worden.

 

Als ik lid word. Moet ik mij dan bij een club aansluiten of kan ik overal aanschuiven?

Je wordt lid van één specifieke Business Open club. Dat worden je vaste netwerkmaatjes met wie je elke 14 dagen bijeenkomt. De formule is er op gericht dat je met hen een goede band opbouwt en elkaars ambassadeur wordt. Daarnaast mag je, onder voorbehoud van branche-exclusiviteit, ook aanschuiven bij andere clubs.

 

Wat houdt Branche-exclusiviteit in?

Business Open hanteert branche-exclusiviteit om concurrentie aan tafel te voorkomen. Dus vanuit elke branche kan er maar één persoon lid zijn. Hoe een branche precies gedefinieerd wordt, is aan de personen die lid zijn. Die moeten de aanvrager toestemming geven zich aan te sluiten. Voorbeeld: Een online reclamebureau en een bureau in promotieartikelen kunnen natuurlijk prima samen ook al zitten ze beide in de marketing. Twee ondernemingsrecht advocaten, dat gaat zeer waarschijnlijk niet.

Als gast ben je overigens welkom om een keer kennis te maken, dan kan op basis daarvan bekeken worden of er plaats is.

 

Mag ik als lid van Business Open ook andere clubs bezoeken?

Ja, dat mag. Business Open biedt jou zo de gelegenheid zowel lokaal, als regionaal, als landelijk te netwerken.

 

Hoe vaak mag ik als vast lid andere clubs bezoeken?

Volgens de Algemene Voorwaarden mag je elke andere club tweemaal per jaar bezoeken, maar Business Open moedigt je juist aan om vaker te gaan. Maar als je elke 14 dagen bij dezelfde club aanschuift kun je wel een belletje verwachten, want dan wordt het een soort tweede lidmaatschap.

 

Mag ik het lidmaatschap delen met een collega?

Ja, dan mag. Jij bent dan hoofdlid en komt op de deelnemerslijst. Je collega wordt dan co-lid en mag komen wanneer jij verhinderd bent. Spreek wel goed af wie er komt en geef dit door aan de voorzitter.

 

Moet ik verplicht golfen?

Nee, Business Open gebruikt golf als instrument om ondernemers met elkaar in contact te brengen. Dit werkt enorm goed. Maar als je niet wilt golfen kun je je vouchers ook gebruiken om de Strategische Netwerktraining te volgen, deel te nemen aan events of een proeflidmaatschap cadeau te doen aan een collega of relatie. Meer informatie.

 

Kan ik ook lid worden zonder het netwerkpakket (golf, leskaart of netwerktraining)?

Dit kan niet. De eerste twee jaar is de afname van dit pakket verplicht. Dat is vanwege afspraken met de golfclubs waar we te gast zijn en omdat Business Open je wel wil aanmoedigen om dit te leren en samen de baan in te gaan.

 

Zijn er geen uitzonderingen?

Jawel, wanneer je om medische redenen niet kunt golfen of wanneer je al lid bent van de baan waar jouw Business Open club zit, mag het zonder.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. In 4 termijnen. Dit kost 452,50 euro per kwartaal (60 euro extra) onder voorwaarde van automatische incasso.*


 

Overige vragen

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact op met Business Open via 010 452 57 25 of info@businessopen.nl.

*Prijspell januari 2024

Maak kennis met 20 ondernemers in anderhalf uur!

Kom vrijblijvend langs bij een van onze clubs

Samen kom je verder dan alleen

Activeer het netwerk in jouw regio en iedereen gaat groeien!

Start je eigen Business Open Club

Als clubstarter biedt Business Open jou de mogelijkheid om op een commerciëlere en efficiëntere manier jouw ideale business club op te zetten. Je maakt direct onderdeel uit van het landelijke Business Open netwerk met alle voordelen van dien.

 

Zo genereer je een structurele stroom van leads en aanbevelingen en creëer je meer zichtbaarheid voor jou, je eigen onderneming en voor al je leden.

Wij zijn Jouw Caddie

We begeleiden je bij elke slag, voorzien je van adviezen en geven dat extra zetje waar nodig. We bewerken het speelveld, zodat jij optimaal kan presteren en een prefecte ronde loopt.

 

Hieronder delen we 9 expertises waarmee wij jou ondersteunen.

Samen kom je verder dan alleen

1. Wij bieden ondersteuning op elk terrein

Als clubstarter ben je een zelfstandig ondernemer met een missie. Wij geven je ondersteuning met ons professionele team. Je profiteert van de sterke Business Open naam, reputatie, marketing- en reclamecampagnes en natuurlijk onze geautomatiseerde onze back office. Daarnaast hebben we diverse trainingsprogramma's waarmee we jou en al je leden een vliegende start geven.

Opgericht in 2010

2. Bewezen formule

Business Open is al ruim 12 jaar één van de meest vooraanstaande netwerkorganisaties in Nederland. Met ruim 600 leden verdeeld over zo'n 40 clubs hebbende alle know how, connecties en ervaring om jou te helpen de ideale club te verwezenlijken en hier langdurig profijt van te hebben. Niet alleen voor jou, maar ook voor alle leden.

Zelfs de langste reis begint met de eerste stap

3. Maatwerk voor Jouw Club

Bij Business Open geloven we in maatwerk. Samen met jou zullen we de ideale samenstelling van de Business Club bepalen, rekening houdend met jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu focust op een bepaalde branche, regio, of bedrijfsgrootte. Wij zullen je helpen je visie te verwezenlijken.

Elke 14 dagen contact

4. Commerciële Kansen Binnen Handbereik:

Als lid van het landelijke netwerk van Business Open krijg je direct toegang tot een schat aan commerciële kansen. Het netwerk bestaat uit duizenden ondernemers en professionals, wat de mogelijkheid biedt om ondernemers aan te trekken, nieuwe samenwerkingen aan te gaan, klanten te vinden en je zakelijke horizon te verbreden.

Landelijk netwerk, 40 clubs, 600 leden

5. Marketing en Zichtbaarheid:

Business Open zal actief bijdragen aan de marketing en zichtbaarheid van jouw Business Club. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we evenementen organiseren, nieuws delen en de club promoten, waardoor de exposure van jouw club aanzienlijk wordt vergroot. Dit resulteert niet alleen in een groter bereik maar ook in meer kansen voor jouw leden.

Ongedwongen sfeer en grote loyaliteit

6. Community en Sociale Betrokkenheid:

Wij begrijpen het belang van sociale betrokkenheid. Business Open faciliteert niet alleen zakelijke connecties maar ook een hechte community. Samen met ons kun je een sfeer van samenwerking en ondersteuning creëren binnen jouw Business Club. Dit sociale aspect versterkt niet alleen de banden tussen de leden maar draagt ook bij aan een positieve reputatie van de club in de bredere zakelijke gemeenschap.

Elke topsporter heeft een coach

7. Gedegen Trainingen

In de loop der jaren hebben we Dieverse netwerktrainingen ontwikkeld. Zowel voor leden als voor voorzitters en clubstarters.Hiermee voor zien we jou van een goede set van basisbeginselen,, zodat =je optimaal kunt presteren. 

Sla met ons een Birdy of een Albatross

8. Vliegende Start

We hebben het opstarten van een club al volledig voor je uitgedacht en dit door de jaren heen geperfectioneerd. Zo bieden we je een vliegende start om je eigen netwerkclub op te zetten. Zo biedt jij de ondernemers in de regio de kans om op een aangename effectieve wijze structureel van elkaars netwerk gebruik te kunnen maken. Daar gaat iedereen zo veel brengen!

De mogelijkheden zijn eindeloos

9. Meer Mag Ook

Wil je meer dan een Business Open club starten die de regio, dan juichen wij dat toe. Meer clubs betekend kruisbestuiving en meer kansen voor iedereen. Uiteindelijk kun je  er zelfs als regio directeur een full time business van maken, het is maar net wat jij voor ogen hebt. 

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Ik word clubstarter

 Pak jij de handschoen op?  Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in, want naast een mooi verhaal is een goede klik wat ons betreft minstens zo belangrijk. 

Kennis maken

Stap maar in
als je succes wilt

Ontdek het alles-in-één pakket voor een ultieme netwerkervaring

Bij Business Open krijg jij de mogelijkheid om elke 14 dagen op een aangename en effectieve manier te netwerken. Dankzij dit regelmatige karakter ontstaan er zakelijke vriendschappen. Zo helpen onze leden elkaar met advies, introducties en aanbevelingen en krijgt jouw business een enorme boost.


Het standaard (jaar)lidmaatschap omvat de volgende voordelen:

 

 • Tweewekelijkse effectieve netwerkbijeenkomsten
 • Exclusiviteit binnen je branche
 • Uitnodiging voor diverse landelijke (golf)events
 • 7 Business Open Vouchers (te gebruiken voor golf, events, trainingen & cadeaulidmaatschappen)
 • Gebruik van ons interne communicatieplatform Speakap, met directe toegang tot 500+ bedrijven
 • De mogelijkheid om andere Business Open clubs te bezoeken

 

Word nu lid van Business Open en maak gebruik van lokale, regionale en landelijke netwerkkansen.  Met meer dan 1000 netwerkbijeenkomsten per jaar, exclusieve trainingen, golfevenementen en een inspirerend jaarlijks congres, bieden wij jou een uitgelezen kans om je horizon te verbreden en je zakelijk succes te vergroten. 

Onze lidmaatschap mogelijkheden

Voor iedereen een passend lidmaatschap

€ 595

Business Open Online

Online Lidmaatschap (12 maanden)

 • Online netwerken
 • Geen branche-exclusiviteit
 • Directe groei van je netwerk
Kies dit lidmaatschap
€ 1.750

Business Open

Lidmaatschap (12 maanden)
7 Business Open Vouchers

 • All-in prijs
 • Branche-exclusiviteit
 • Directe groei van je netwerk
Kies dit lidmaatschap
€ 2.995

Business Open +

Lidmaatschap (24 maanden)
7 Business Open Vouchers

 • All-in prijs
 • Branche-exclusiviteit
 • Meest voordelig!
Kies dit lidmaatschap

Download onze brochure

Business Open

26 bijeenkomsten

Gestructureerd netwerken

Branche-exclusiviteit

Houd de concurrentie buiten de deur

7 Business Open Vouchers

Voor extra netwerkmogelijkheden

Heb je vragen?

Stuur ons een berichtje, dan nemen we contact met je op!

Bericht verstuurd

Je bericht is succesvol verstuurd!

Terug naar contact

Kunnen we iets
voor je doen?

Contact

Laat hier je gegevens achter en geef aan waar we je mee kunnen helpen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Overzicht van onze leden

Zoals je ziet zijn wij net zo enthousiast als jij!

Kom vrijblijvend langs bij 1 van onze clubs

Business Open in beeld

Placeholder

In a mi ultricies enim facilisis facilisis. Fusce pulvinar bibendum euismod. Morbi facilisis augue odio, id congue risus aliquet sagittis.

Placeholder

In a mi ultricies enim facilisis facilisis. Fusce pulvinar bibendum euismod. Morbi facilisis augue odio, id congue risus aliquet sagittis.

Schuilt er een
club in jou?

Start je eigen club!

Business Open bloeit en groeit. Daarom starten we regelmatig nieuwe clubs om onze landelijke dekking te verbeteren en ons netwerk te vergroten. Daar zoeken we ondernemers voor. Mensen met initiatief en visie. Die van aanpakken weten en sociaal vaardig zijn.

 

Herken jij jezelf hierin? En ambieer jij een voortrekkers rol in jouw regio? Dan hebben wij een mooi plan voor je klaarliggen.

Clubstarter en voorzitter, zoveel voordelen:

 • Lokaal en regionaal groeit je bekendheid
 • Snel toenemende commerciële kansen
 • Voordelig lidmaatschap en een extra bron van inkomsten

Samen kom je verder dan alleen!

Je kunt natuurlijk overwegen om alles op eigen houtje te doen, maar Business Open heeft al meer dan 40 clubs opgericht in Nederland. We weten dus hoe je snel een stabiele en succesvolle club op zet.

 

Onze clubstarters en voorzitters blijven vaak in lang in functie. Dat is niet zo gek. Het is een belangrijke positie en leuk om te doen. Je netwerk krijgt steeds nieuwe impulsen en het biedt volop kansen op zakelijk succes. 

 

En je maakt direct onderdeel uit van een groot landelijk netwerk.

 

 

 

Word jij clubstarter dan:

 • Gaan we een team samenstellen
 • Krijg je persoonlijke begeleiding
 • Helpen we je aan leads en introduceren we je in ons netwerk
 • Supporten we je met marketing, kennis en ervaring
 • Regelen we al het administratieve gedoe

Laten we een afspraak maken

Met onze kennis en ervaring ondersteunen we je gedurende het hele traject. Dat levert een hoop tijdwinst op.

 

Graag vertellen we je hier meer over in een 1 op 1 gesprek en dan ontdekken we meteen of het ook klikt.

 

Kortom: schuilt er een club in jou, laat het ons weten. 

 

Ja, ik wil een afspraak maken

Nieuwsgierig, maar nog niet overtuigd?

Lees hieronder verder hoe we jou helpen bij het opzetten, ontwikkelen en beheren van een succesvolle Business Open club die naast omzet voor je bedrijf ook direct extra inkomsten biedt.

Al meer dan 10 jaar ervaring

1. Het begint met een goed plan

Business Open staat garant voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces. Wij begrijpen dat het opzetten van een Business Club een uitdagende taak kan zijn. Maar juist daar hebben we een gedegen en succesvol plan voor.

 

En al het administratieve ‘gedoe’ nemen we uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op het opbouwen van sterke zakelijke relaties.

Zelfs de langste reis begint met de eerste stap

2. Maatwerk voor jouw club

We bepalen de ideale samenstelling van jouw Business Open club, rekening houdend met je specifieke wensen en behoeften. Wie zijn de beste netwerkers in de regio, welke branches wil jij aan tafel hebben en hoe kunnen we die het meest efficiënt benaderen?

 

Wanneer we dat op een rijtje hebben gezet gaan we aan de slag om jouw ideale club te verwezelijken.

Elke 14 dagen contact

3. Commerciële kansen binnen handbereik:

Het Business Open netwerk bestaat uit honderden professionals die het leuk vinden om anderen te helpen. Als lid van ons landelijke netwerk krijg je zo direct toegang tot een schat aan commerciële kansen. 

 

Het geeft jou de mogelijkheid om ondernemers te ontmoeten, samenwerkingen aan te gaan en nieuwe leden aan te trekken voor jouw club.

Landelijk netwerk, 40 clubs, 600 leden

4. Marketing en zichtbaarheid:

Business Open draagt actief bij aan de marketing en zichtbaarheid van jouw Business Open club. Binnen ons uitgebreide netwerk kunnen we evenementen organiseren, nieuws delen en de club promoten, waardoor de exposure van jouw club aanzienlijk wordt vergroot. Maar ook online zijn we actief zodat we ook buiten ons netwerk zichtbaar zijn.

 

Dit resulteert in een groter bereik en biedt extra kansen voor de leden van jouw club.

Ongedwongen sfeer en grote loyaliteit

5. Community en sociale betrokkenheid:

Wij begrijpen het belang van sociale betrokkenheid. Uiteindelijk bepaalt dat het succes van elke club.

 

Business Open faciliteert daarom naast al het zakelijke ook een hechte community. Veel aandacht gaat uit naar het creëren van de juiste sfeer. Een sfeer van samenwerking en ondersteuning. 

 

Dit sociale aspect versterkt de banden tussen de leden en draagt bij aan een positieve reputatie van de club.

Ik word clubstarter!

Door te kiezen voor Business Open, maak je deel uit van een krachtig en ondersteunend netwerk en speel je een sleutelrol in ons landelijke ondernemers netwerk!

 

Pak jij die handschoen op?

Ja, ik wil graag meer weten!

Meer aanzien

in de regio

Gevulde funnel

met prospects

Meer business

voor iedereen

Sleutelrol

in ondernemers netwerk

40 clubs, 600+ leden
en 100.000 kansen
Allemaal voor jou!

Agenda

Met meer dan 1000 bijeenkomsten per jaar zijn er volop kansen om je netwerk uit te breiden, nieuwe samenwerking op te zetten en je bedrijf te laten groeien.

Hieronder kun je eenvoudig op datum zoeken naar bijeenkomsten in jouw buurt. Aanmelden is zo gebeurd en je wordt overal hartelijk ontvangen*.


*Kom je voor het eerst naar Business Open, dan bieden we je het gratis aan.
 

Met ons komt
het succes
een stuk sneller

Aangenaam effectief netwerken

Zakelijke relaties zijn de sleutel tot nieuwe kansen en succes. Business Open helpt jou deze relaties op te bouwen en te onderhouden. 

 

Bij Business Open krijg jij de mogelijkheid om elke 14 dagen op een aangename en effectieve manier te netwerken. Dankzij dit regelmatige karakter ontstaan er zakelijke vriendschappen. Zo helpen onze leden elkaar met advies, introducties en aanbevelingen en krijgt jouw business een enorme boost.

 

 

Netwerkbijeenkomsten

De opzet van een Business Open bijeenkomst is dat jij zo'n 15 à 20 ondernemers spreekt binnen 1,5 uur. Elke bijeenkomst heeft een vaste agenda.

 

Pitchronde

Na een korte uitleg en het voorstellen van de gasten krijg jij ongeveer 1 à 2 minuten de tijd om te vertellen wat je doet. En om aan te geven waar je naar op zoek bent, de zoekvraag. Dat kan een contactpersoon zijn bij een bedrijf waar je graag aan tafel komt of een betrouwbare toeleverancier of samenwerkingspartner. Met wie kom jij graag in contact?

 

10-minuten presentatie

Na deze eerste ronde waarin iedereen aan bod komt, is er een uitgebreidere presentatie door een van de vaste leden van die club. Zo leer je elkaars bedrijf nog beter kennen.

 

Oogstronde

Aansluitend is het tijd om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, de oogstronde. Zo zie je direct het resultaat en wellicht kun jij ook al anderen helpen. Na de bijeenkomst kun je hier dieper op in gaan in een 1 op 1 gesprek.

 

Afsluiting

Tot slot vragen we aan de gasten hoe zijn de bijeenkomst ervaren hebben en is er tijd om 1 op 1 verder te praten of om samen de golfbaan in te gaan.

 

De zoekvragen

De lijst met alle zoekvragen wordt nagestuurd per mail, zodat je hier eenvoudige actie op kunt ondernemen.

Testimoninals afbeelding
Onze Mark helpt je graag verder met zijn netwerk in Breda.

Even voorstellen Mark van Loo van Mark Advocaten. Advocaat in ondernemerszaken. Al bijna 10 jaar lid van Business Open. Helpt zijn clubgenoten met raad en daad en zijn talloze connecties.

Business Open brengt je naast business ook waardevol advies.
Mark van Loo
Mark Advocaten

Golf

Business Open clubs komen in de regel bijeen op golfbanen. Dit is een prettige omgeving om te netwerken. Daarnaast biedt het de leden de mogelijkheid om aansluitend met elkaar de golfbaan in te gaan om elkaar beter te leren kennen. 

 

Kun je nog niet golfen? Dan kan je het leren. Het is geen verplichting, maar wel een bewezen succesvolle manier om zaken te doen.

Landelijk netwerk

Met zo'n 40 clubs door het hele land, biedt Business Open je jaarlijks meer dan 1000 gelegenheden om te netwerken. 

Elke club komt om de 14 dagen bij een en ben je eenmaal lid van Business Open dan kun je dus ook regelmatig andere clubs bezoeken of deelnemen aan de talloze (golf) events. 

Onze lidmaatschap mogelijkheden

Voor iedereen een passend lidmaatschap

€ 595

Business Open Online

Online Lidmaatschap (12 maanden)

 • Online netwerken
 • Geen branche-exclusiviteit
 • Directe groei van je netwerk
Kies dit lidmaatschap
€ 1.750

Business Open

Lidmaatschap (12 maanden)
7 Business Open Vouchers

 • All-in prijs
 • Branche-exclusiviteit
 • Directe groei van je netwerk
Kies dit lidmaatschap
€ 2.995

Business Open +

Lidmaatschap (24 maanden)
7 Business Open Vouchers

 • All-in prijs
 • Branche-exclusiviteit
 • Meest voordelig!
Kies dit lidmaatschap

Gratis

1e kennismaking

Elke 14 dagen

netwerken

40 clubs

Landelijke dekking

Ruim 600

actieve leden

Maak kennis met 20 ondernemers in anderhalf uur!

Kom vrijblijvend langs bij een van onze clubs

Op een leuke
manier
zaken
doen

Over Business Open

Business Open, jouw sleutel tot zakelijk succes! Wij bieden ondernemers een exclusief landelijk platform om te netwerken op basis van vriendschap en vertrouwen.

Bij Business Open geloven we in krachtige connecties die leiden tot wederzijds succes. Ons doel is om ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact te brengen, waarbij het fundament wordt gelegd voor wederzijds vertrouwen. Want wanneer je elkaar goed kent, wordt het vanzelfsprekend om elkaar aan bevelen.

 

Zakelijke vriendschappen

Bij Business Open is de kracht van zakelijke vriendschappen van onschatbare waarde. Het is deze onderlinge verbondenheid die ons onderscheidt van veel andere netwerkclubs. Bij Business Open geloven we in 'Op een leuke manier zaken doen', waar plezier en succes hand in hand gaan. 

 

Golf

Laat het golfspel de weg naar zakelijk succes versnellen. Het biedt de perfecte setting om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten, gedeelde interesses te ontdekken en een goede relatie op te bouwen. Zo leg je  de basis voor waardevolle zakelijke connecties, maar ook voor vriendschappen die de tand des tijds doorstaan. Het is geen verplichting, maar wel een kans die je eigenlijk niet moet laten lopen.

Missie

Ondernemers in Nederland een platform bieden om op een leuke manier zaken te doen op een golfbaan bij hen in de buurt.

Binnen deze missie zien wij het begrip ‘ondernemer’ ruim. Het gaat om een ‘ondernemende mindset’ waardoor jij je actief inzet voor je club en clubgenoten. Ook komt hier onze ambitie naar voren dat we in heel Nederland clubs willen hebben waar iedereen op een leuke manier tot zaken komt. 

 

Ons waarom

Samen kom je verder dan alleen.

Ontdek de kracht van samen ondernemen met Business Open - waar ondernemerschap niet alleen leuker, maar ook succesvoller wordt!

Bij Business Open geloven we dat samenwerken de sleutel is tot groter succes. Het bied je een kans om kennis en inspiratie op te doen, maar ook om deze actief te delen met gelijkgestemde ondernemers. Samenwerken met Business Open betekent het versterken van jouw netwerk, elkaar business gunnen en zo samen verder komen.

 

Wat is Business Open

Business Open is een landelijk netwerk en staat voor aangenaam effectief netwerken.
Kenmerken hiervan zijn:

 • Gastvrij
 • Strak concept
 • Ondernemersvrijheid
 • Vriendschap
 • Sportiviteit
 • Exclusiviteit

Het golfspel is één van de middelen die we inzetten om dit proces te versnellen. Het bied je de gelegenheid om elkaar op ontspannen wijze beter te leren kennen en gemeenschappelijke zienswijzen of gezamenlijke interesses te ontdekken. Zo leg je de basis voor langdurige zakelijke en vriendschappelijke relaties die op termijn voor alle partijen winstgevend zijn.

Zakelijke vriendschappen zijn ook heel belangrijk tijdens de reis die we als ondernemer afleggen. In die onderlinge verbondenheid schuilt de kracht van Business Open. Dat is wat ons onderscheid van andere netwerkclubs. En dat vinden wij: ‘Op een leuke manier zaken doen’.

Maak kennis met 20 ondernemers in anderhalf uur!

Kom vrijblijvend langs bij een van onze clubs

Altijd een
bijeenkomst
in de buurt

Bezoek een club

Kom vrijblijvend kennismaken!

Ben jij benieuwd of Business Open bij jou past? Kom dan eens kennismaken met een club bij jou in de buurt. Klik op de kaart hiernaast op een provincie voor onze clubs in die regio.

 

Je eerste kennismaking is kosteloos. Het biedt jouw zo de gelegenheid ons netwerk te leren kennen en jezelf op de kaart te zetten. Aanmelden is eenvoudig en snel.

 

Veel succes en tot ziens bij Business Open!