Zijn er nog vragen?

Frequently Asked Questions

Hoe vaak mag ik als gast langskomen?

Als gast ben je tweemaal welkom om kennis te maken. Daarna kun je besluiten proeflid of direct lid te worden.

 

Als ik lid word. Moet ik mij dan bij een club aansluiten of kan ik overal aanschuiven?

Je wordt lid van één specifieke Business Open club. Dat worden je vaste netwerkmaatjes met wie je elke 14 dagen bijeenkomt. De formule is er op gericht dat je met hen een goede band opbouwt en elkaars ambassadeur wordt. Daarnaast mag je, onder voorbehoud van branche-exclusiviteit, ook aanschuiven bij andere clubs.

 

Wat houdt Branche-exclusiviteit in?

Business Open hanteert branche-exclusiviteit om concurrentie aan tafel te voorkomen. Dus vanuit elke branche kan er maar één persoon lid zijn. Hoe een branche precies gedefinieerd wordt, is aan de personen die lid zijn. Die moeten de aanvrager toestemming geven zich aan te sluiten. Voorbeeld: Een online reclamebureau en een bureau in promotieartikelen kunnen natuurlijk prima samen ook al zitten ze beide in de marketing. Twee ondernemingsrecht advocaten, dat gaat zeer waarschijnlijk niet.

Als gast ben je overigens welkom om een keer kennis te maken, dan kan op basis daarvan bekeken worden of er plaats is.

 

Mag ik als lid van Business Open ook andere clubs bezoeken?

Ja, dat mag. Business Open biedt jou zo de gelegenheid zowel lokaal, als regionaal, als landelijk te netwerken.

 

Hoe vaak mag ik als vast lid andere clubs bezoeken?

Volgens de Algemene Voorwaarden mag je elke andere club tweemaal per jaar bezoeken, maar Business Open moedigt je juist aan om vaker te gaan. Maar als je elke 14 dagen bij dezelfde club aanschuift kun je wel een belletje verwachten, want dan wordt het een soort tweede lidmaatschap.

 

Mag ik het lidmaatschap delen met een collega?

Ja, dan mag. Jij bent dan hoofdlid en komt op de deelnemerslijst. Je collega wordt dan co-lid en mag komen wanneer jij verhinderd bent. Spreek wel goed af wie er komt en geef dit door aan de voorzitter.

 

Moet ik verplicht golfen?

Nee, Business Open gebruikt golf als instrument om ondernemers met elkaar in contact te brengen. Dit werkt enorm goed. Maar als je niet wilt golfen kun je je vouchers ook gebruiken om de Strategische Netwerktraining te volgen, deel te nemen aan events of een proeflidmaatschap cadeau te doen aan een collega of relatie. Meer informatie.

 

Kan ik ook lid worden zonder het netwerkpakket (golf, leskaart of netwerktraining)?

Dit kan niet. De eerste twee jaar is de afname van dit pakket verplicht. Dat is vanwege afspraken met de golfclubs waar we te gast zijn en omdat Business Open je wel wil aanmoedigen om dit te leren en samen de baan in te gaan.

 

Zijn er geen uitzonderingen?

Jawel, wanneer je om medische redenen niet kunt golfen of wanneer je al lid bent van de baan waar jouw Business Open club zit, mag het zonder.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. In 4 termijnen. Dit kost 452,50 euro per kwartaal (60 euro extra) onder voorwaarde van automatische incasso.*


 

Overige vragen

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact op met Business Open via 010 452 57 25 of info@businessopen.nl.

*Prijspell januari 2024

Maak kennis met 20 ondernemers in anderhalf uur!

Kom vrijblijvend langs bij een van onze clubs