Op een leuke
manier
zaken
doen

Over Business Open

Business Open, jouw sleutel tot zakelijk succes! Wij bieden ondernemers een exclusief landelijk platform om te netwerken op basis van vriendschap en vertrouwen.

Bij Business Open geloven we in krachtige connecties die leiden tot wederzijds succes. Ons doel is om ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact te brengen, waarbij het fundament wordt gelegd voor wederzijds vertrouwen. Want wanneer je elkaar goed kent, wordt het vanzelfsprekend om elkaar aan bevelen.

 

Zakelijke vriendschappen

Bij Business Open is de kracht van zakelijke vriendschappen van onschatbare waarde. Het is deze onderlinge verbondenheid die ons onderscheidt van veel andere netwerkclubs. Bij Business Open geloven we in 'Op een leuke manier zaken doen', waar plezier en succes hand in hand gaan. 

 

Golf

Laat het golfspel de weg naar zakelijk succes versnellen. Het biedt de perfecte setting om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten, gedeelde interesses te ontdekken en een goede relatie op te bouwen. Zo leg je  de basis voor waardevolle zakelijke connecties, maar ook voor vriendschappen die de tand des tijds doorstaan. Het is geen verplichting, maar wel een kans die je eigenlijk niet moet laten lopen.

Download hier de whitepaper

Netwerktips voor jou!

Missie

Ondernemers in Nederland een platform bieden om op een leuke manier zaken te doen op een golfbaan bij hen in de buurt.

Binnen deze missie zien wij het begrip ‘ondernemer’ ruim. Het gaat om een ‘ondernemende mindset’ waardoor jij je actief inzet voor je club en clubgenoten. Ook komt hier onze ambitie naar voren dat we in heel Nederland clubs willen hebben waar iedereen op een leuke manier tot zaken komt. 

 

Ons waarom

Samen kom je verder dan alleen.

Ontdek de kracht van samen ondernemen met Business Open - waar ondernemerschap niet alleen leuker, maar ook succesvoller wordt!

Bij Business Open geloven we dat samenwerken de sleutel is tot groter succes. Het bied je een kans om kennis en inspiratie op te doen, maar ook om deze actief te delen met gelijkgestemde ondernemers. Samenwerken met Business Open betekent het versterken van jouw netwerk, elkaar business gunnen en zo samen verder komen.

 

Wat is Business Open

Business Open is een landelijk netwerk en staat voor aangenaam effectief netwerken.
Kenmerken hiervan zijn:

  • Gastvrij
  • Strak concept
  • Ondernemersvrijheid
  • Vriendschap
  • Sportiviteit
  • Exclusiviteit

Het golfspel is één van de middelen die we inzetten om dit proces te versnellen. Het bied je de gelegenheid om elkaar op ontspannen wijze beter te leren kennen en gemeenschappelijke zienswijzen of gezamenlijke interesses te ontdekken. Zo leg je de basis voor langdurige zakelijke en vriendschappelijke relaties die op termijn voor alle partijen winstgevend zijn.

Zakelijke vriendschappen zijn ook heel belangrijk tijdens de reis die we als ondernemer afleggen. In die onderlinge verbondenheid schuilt de kracht van Business Open. Dat is wat ons onderscheid van andere netwerkclubs. En dat vinden wij: ‘Op een leuke manier zaken doen’.

Maak kennis met 20 ondernemers in anderhalf uur!

Kom vrijblijvend langs bij een van onze clubs