Met ons komt
het succes
een stuk sneller

Aangenaam effectief netwerken

Zakelijke relaties zijn de sleutel tot nieuwe kansen en succes. Business Open helpt jou deze relaties op te bouwen en te onderhouden. 

 

Bij Business Open krijg jij de mogelijkheid om elke 14 dagen op een aangename en effectieve manier te netwerken. Dankzij dit regelmatige karakter ontstaan er zakelijke vriendschappen. Zo helpen onze leden elkaar met advies, introducties en aanbevelingen en krijgt jouw business een enorme boost.

 

 

Netwerkbijeenkomsten

De opzet van een Business Open bijeenkomst is dat jij zo'n 15 à 20 ondernemers spreekt binnen 1,5 uur. Elke bijeenkomst heeft een vaste agenda.

 

Pitchronde

Na een korte uitleg en het voorstellen van de gasten krijg jij ongeveer 1 à 2 minuten de tijd om te vertellen wat je doet. En om aan te geven waar je naar op zoek bent, de zoekvraag. Dat kan een contactpersoon zijn bij een bedrijf waar je graag aan tafel komt of een betrouwbare toeleverancier of samenwerkingspartner. Met wie kom jij graag in contact?

 

10-minuten presentatie

Na deze eerste ronde waarin iedereen aan bod komt, is er een uitgebreidere presentatie door een van de vaste leden van die club. Zo leer je elkaars bedrijf nog beter kennen.

 

Oogstronde

Aansluitend is het tijd om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, de oogstronde. Zo zie je direct het resultaat en wellicht kun jij ook al anderen helpen. Na de bijeenkomst kun je hier dieper op in gaan in een 1 op 1 gesprek.

 

Afsluiting

Tot slot vragen we aan de gasten hoe zijn de bijeenkomst ervaren hebben en is er tijd om 1 op 1 verder te praten of om samen de golfbaan in te gaan.

 

De zoekvragen

De lijst met alle zoekvragen wordt nagestuurd per mail, zodat je hier eenvoudige actie op kunt ondernemen.

Testimoninals afbeelding
Onze Mark helpt je graag verder met zijn netwerk in Breda.

Even voorstellen Mark van Loo van Mark Advocaten. Advocaat in ondernemerszaken. Al bijna 10 jaar lid van Business Open. Helpt zijn clubgenoten met raad en daad en zijn talloze connecties.

Business Open brengt je naast business ook waardevol advies.
Mark van Loo
Mark Advocaten

Golf

Business Open clubs komen in de regel bijeen op golfbanen. Dit is een prettige omgeving om te netwerken. Daarnaast biedt het de leden de mogelijkheid om aansluitend met elkaar de golfbaan in te gaan om elkaar beter te leren kennen. 

 

Kun je nog niet golfen? Dan kan je het leren. Het is geen verplichting, maar wel een bewezen succesvolle manier om zaken te doen.

Landelijk netwerk

Met zo'n 40 clubs door het hele land, biedt Business Open je jaarlijks meer dan 1000 gelegenheden om te netwerken. 

Elke club komt om de 14 dagen bij een en ben je eenmaal lid van Business Open dan kun je dus ook regelmatig andere clubs bezoeken of deelnemen aan de talloze (golf) events. 

Onze lidmaatschap mogelijkheden

Voor iedereen een passend lidmaatschap

€ 595

Business Open Online

Online Lidmaatschap (12 maanden)

  • Online netwerken
  • Geen branche-exclusiviteit
  • Directe groei van je netwerk
Kies dit lidmaatschap
€ 1.750

Business Open

Lidmaatschap (12 maanden)
7 Business Open Vouchers

  • All-in prijs
  • Branche-exclusiviteit
  • Directe groei van je netwerk
Kies dit lidmaatschap
€ 2.995

Business Open +

Lidmaatschap (24 maanden)
7 Business Open Vouchers

  • All-in prijs
  • Branche-exclusiviteit
  • Meest voordelig!
Kies dit lidmaatschap

Gratis

1e kennismaking

Elke 14 dagen

netwerken

40 clubs

Landelijke dekking

Ruim 600

actieve leden

Maak kennis met 20 ondernemers in anderhalf uur!

Kom vrijblijvend langs bij een van onze clubs