De Wouwse Plantage / 1-12-2021

Details

01-12-2021 - De Wouwse Plantage
Ondernemersontbijt
01-12-2021
Aanvang: 07:45 uur
Kosten: € 15,00

Aanmelden bijeenkomst 01-12-2021 - De Wouwse Plantage

Leuk dat je interesse hebt in deze bijeenkomst. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je de deelnemerslijst toegestuurd en verder informatie.

Indien je reeds lid bent van Business Open moet je je eerst inloggen om je aan te melden voor een event of netwerkontbijt.


  • Kennis genomen te hebben van het Privacystatement van Business Open.
  • Deel te nemen aan de bijeenkomst(en) met als oogmerk het deelnemen aan netwerkbijeenkomsten om elkaar professioneel onder de aandacht te brengen bij elkaars netwerk. Hiervoor kan mijn naam, telefoonnummer en e-mailadres worden uitgewisseld, zonder mijn expliciete toestemming vooraf.
  • Alle mij toevertrouwde persoonsgegevens van de netwerkclub waar ik te gast ben verantwoord te behandelen en mij in te spannen om te voorkomen dat deze bij willekeurig, niet belanghebbenden terecht komen.
  • Er mee in te stemmen dat mijn persoonlijke contactgegevens worden uitgewisseld met de gasten leden van Business Open doormiddel van de hardcopy’s bij de bijeenkomsten.
  • Er mee in te stemmen dat mijn persoonlijke contactgegevens door de voorzitters, clubstarters, regiomanagers, de directie en administratieve medewerkers van Business Open worden beheerd in website (en het achterliggende CRM systeem) en de hardcopy’s bij de bijeenkomsten waar ik te gast ben.

Locatie

Wellness-Hotel Stadspark
Gertrudisboulevard 200
4615 MA Bergen op Zoom
fosupervisor@fletcherstadsparkhotel.nl