Voorzitters in het zonnetje bij Business Open Kromme Rijn!

Vandaag vierden we een fantastische mijlpaal bij Business Open Kromme Rijn: onze geweldige voorzitters

Vandaag vierden we een fantastische mijlpaal bij Business Open Kromme Rijn: onze geweldige voorzitters, Colijn van Noort (Fotovannoort) en Dirk Dotman (D2 Projectparket), zijn maar liefst 10 jaar lid van ons netwerk! 🌟

 

Sinds dag één hebben ze met hun tomeloze inzet en expertise de club naar grote hoogten geleid. Het is geen verrassing dat deze club een van de meest actieve in Business Open is!

 

Om deze speciale dag te vieren, hebben we ze vandaag letterlijk in het zonnetje gezet voor een groepsfoto en natuurlijk hebben we ze ook verwend met leuke cadeautjes. 🎁

 

De groei van leden die de 10-jarige mijlpaal bereiken, is een mooi teken van de waarde die Business Open biedt, ook op lange termijn. Het succesverhaal van Colijn en Dirk is inspirerend voor ons allemaal, en we kijken ernaar uit om nog vele jaren van samenwerking en succes te delen!

 

Benieuwd naar wat Business Open te bieden heeft? Kom gerust eens langs bij Business Open Kromme Rijn of een van onze andere 40 clubs. We verwelkomen graag nieuwe ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien en het leuk vinden om nieuwe vrienden te maken en elkaar aan zakelijk succes te helpen.