Nieuwe business club in Utrecht legt focus op duurzaam ondernemen

Voor ondernemers met een passie voor duurzaamheid is er nu een ideale ontmoetingsplaats...

Voor ondernemers met een passie voor duurzaamheid is er nu een ideale ontmoetingsplaats om gezamenlijk te werken aan een betere wereld. Business Open Duurzaam Utrecht is dé community die specifiek gericht is op ondernemers met een duurzame missie.

 

Duurzaam Ondernemen met Impact

Business Open introduceert met trots een nieuw sublabel, waarbij de club zich exclusief richt op ondernemers die actief zijn op het gebied van duurzaamheid. Duurzaam ondernemen omvat niet alleen milieuaspecten, maar ook sociale- en persoonlijke verantwoordelijkheid. De sleutelkwalificatie om lid te worden is dat de inzet en concrete acties aantonen dat de ondernemer daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld.

 

Synergie

Business Open Duurzaam Utrecht is een initiatief van Roy Sijgers van Green Badger Mindset & Sales vanuit de overtuiging dat veel synergie te halen valt uit het samenbrengen van op duurzaamheid gerichte ondernemers.

 

Aftrap op 8 maart

De club gaat vrijdagochtend 8 maart van start op de Golfclub Kromme Rijn. Gedurende 2 maanden worden er om de twee weken inspirerende kennismakingssessies georganiseerd, waar ondernemers kunnen toetreden en zo hun branche kunnen claimen. Net als bij andere Business Open clubs geldt hier ook branche-exclusiviteit.

 

Ontspannen netwerken en golfen

Na de sessies is er optioneel de mogelijkheid om een ontspannen rondje golf te spelen om elkaar beter te leren kennen en nieuwe innovatieve ideeën op te doen.

 

Kennismaking met Business Open Duurzaam Utrecht

Bent u een duurzame ondernemer die wil bijdragen aan een betere wereld? Meld u dan aan voor een van onze kennismakingssessies via deze link.

Samen Werken We aan een Duurzamere én Succesvolle Wereld!