Succesvol 10e Business Open Congres

Wat een geweldig jubileumfeest was het! Op donderdag 5 oktober vierde Business Open haar 13-jarig bestaan met het 10e Nationale Business Open Congres.

Wat een geweldig jubileumfeest was het! Op donderdag 5 oktober vierde Business Open haar 13-jarig bestaan met het 10e Nationale Business Open Congres. We waren opnieuw te gast bij The Awarehouse van Interface in Scherpenzeel, en het was een onvergetelijke dag.

 

Met een recordaantal van maar liefst 140 deelnemers was dit de best bezochte editie ooit. Zo’n 40 gelukkige mensen konden genieten van een
exclusieve rondleiding door de innovatieve fabriek van Interface, terwijl de rest van de aanwezigen volop kon netwerken, onder het genot van een heerlijke lunch van Land Lunch.

 

Jos Burgers, onze fantastische keynote-spreker, bracht met zijn kenmerkende humor en wijsheid het belang van strategische keuzes onder de aandacht. Hij inspireerde ons om te overwegen wat we in onze ‘etalage’ zetten en het belang van het creëren van ambassadeurs.

 

Het tweede deel van ons programma was minstens zo indrukwekkend, met vier van onze leden die boeiende workshops aanboden over diverse onderwerpen, variërend van AI tot zelfontplooiing en van fotografietips tot innovaties in de bouwwereld.

 

De inhoudelijke sessies werden afgesloten met een interactieve quiz, waarbij we de parallellen trokken tussen het caddieschap op de golfbaan en de rol binnen Business Open. Het was leerzaam én vermakelijk!

 

Na een dag vol inspiratie en kennis was er natuurlijk nog tijd voor ontspanning en plezier. De uitgebreide borrel met heerlijke hapjes van The Native Chef zorgde voor de perfecte afsluiting. Bovendien was er een uitdagende putting challenge en volop gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

 

Als Business Open zijn we ontzettend trots en dankbaar voor deze buitengewoon geslaagde middag. We willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid. Binnenkort delen we ook graag de aftermovie, gemaakt door de getalenteerde Maxime van der Maesen van VanSelfie, met jullie.

 

Stay tuned!