Groot enthousiasme voor de kick-off bijeenkomst van Business Open Duurzaam Utrecht

Op vrijdag 8 maart vond de langverwachte kick-off bijeenkomst plaats van Business Open Duurzaam Utrecht. Een initiatief dat tot doel heeft...

Op vrijdag 8 maart vond de langverwachte kick-off bijeenkomst plaats van Business Open Duurzaam Utrecht. Een initiatief dat tot doel heeft duurzame ondernemers uit de regio Utrecht samen te brengen om de wereld een stukje mooier te maken. De bijeenkomst trok maar liefst 25 enthousiaste ondernemers aan, allen met een gedeelde passie voor duurzaamheid en positieve verandering.

 

Het evenement bood een platform voor gelijkgestemde ondernemers om ideeën uit te wisselen, ervaringen te delen en samen te werken aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een duurzamere toekomst. De diversiteit aan sectoren en achtergronden van de aanwezige ondernemers zorgde voor een inspirerende eerste kennismaking.

 

“Het is fantastisch om te zien hoeveel enthousiasme er is voor duurzaamheid binnen de Utrechtse ondernemersgemeenschap,” aldus Roy Sijgers, een van de initiatiefnemers van Business Open Duurzaam Utrecht. “De opkomst van 25 ondernemers laat zien dat er een sterke behoefte is aan dit soort initiatieven, waarbij we gezamenlijk streven naar een betere wereld, waarbij we ook het commercieel belang erkennen.”

 

Business Open Duurzaam Utrecht nodigt hierbij ook andere duurzame ondernemers uit om deel te nemen aan toekomstige bijeenkomsten. Of je nu een start-up bent met een innovatief duurzaam product of een gevestigde onderneming die haar impact wil vergroten, iedereen is welkom om kennis te maken met dit groeiende netwerk van geëngageerde professionals.

 

Wil je er ook bij zijn? Meld je dan hier aan.