Business Open keert terug op Haverleij

Met groot enthousiasme kondigen we de terugkeer aan van Business Open Haverleij, de 41e businessclub in het succesvolle Business Open-formule, gericht op ondernemers uit de regio Den Bosch.

Met groot enthousiasme kondigen we de terugkeer aan van Business Open Haverleij, de 41e businessclub in het succesvolle Business Open-formule, gericht op ondernemers uit de regio Den Bosch. Dit initiatief is genomen door social media expert Stan van Asten van Tomorro en salestrainer Gregor Gersen van Fidecon training en opleiding, beiden ondernemers en leden van Business Open Best. Hun doel is om het ondernemersnetwerk van Business Open verder te versterken in deze regio.

 

Over Business Open Haverleij

Vanaf vrijdagmiddag 29 september worden zeven kennismakingsbijeenkomsten georganiseerd, waar ondernemers de kans krijgen om het concept en de initiatiefnemers te leren kennen.

“We zijn ontzettend enthousiast om Business Open Haverleij opnieuw te lanceren en onze visie van samenwerking en groei te delen met de ondernemersgemeenschap van Den Bosch. We kijken ernaar uit om energieke bijeenkomsten te organiseren en vervolgens samen de golfbaan op te gaan of te genieten van de vrijdagmiddagborrel,” zegt Stan van Asten.

 

Branche-exclusiviteit

Het lidmaatschap bij Business Open Haverleij staat open voor ondernemers met diverse achtergronden en uit verschillende branches. De club hanteert echter branche-exclusiviteit, wat betekent dat er uiteindelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

 

Golf

Business Open organiseert gestructureerde netwerkbijeenkomsten op golfclubs, omdat we geloven dat een persoonlijke klik onontbeerlijk is binnen een hechte netwerkclub. Het golfspel biedt de ideale mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en tot zaken te komen. Ondernemers die nog niet kunnen golfen, krijgen binnen het lidmaatschap de mogelijkheid om het te leren.

Wil je kennismaken met dit nieuwe netwerk? Meld je dan hier aan of neem contact op via haverleij@businessopen.nl.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Business Open Haverleij!