Business Open en Zicht, Risico en Verzekeringsadviseurs bundelen de krachten in Eagle Partnership

Business Open, de netwerkorganisatie die zich toelegt op het faciliteren van zakelijke netwerken en groei, heeft verheugd aangekondigd...

Rotterdam 5 september 2023 – Business Open, de netwerkorganisatie die zich toelegt op het faciliteren van zakelijke netwerken en groei, heeft verheugd aangekondigd dat zij een “Eagle Partnership” hebben afgesloten met Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs Dit partnerschap markeert een mijlpaal in het streven van Business Open om strategische samenwerkingen aan te gaan en waarde toe te voegen aan haar leden.

De kern van dit partnerschap draait om het versterken van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs binnen het Business Open netwerk, waarbij Business Open zich inzet om op maat gemaakte netwerktrainingen te verzorgen voor het team van Zicht. Dit zal de doeltreffendheid en impact van hun netwerkinspanningen vergroten. Maar dat is nog niet alles! Business Open zal zich ook actief inzetten om Zicht Verzekeringen te introduceren bij andere ondernemers in hun uitgebreide netwerk, waardoor de deur wordt geopend naar nieuwe en waardevolle zakelijke kansen.

 

Partnerschap in Vogelvlucht

Naast het “Eagle Partnership” heeft Business Open nog twee andere partnerschapsniveaus te bieden: het “Birdy” en het “Albatros” partnership. Geïnspireerd door de verschillende prestatieniveaus in de golfsport, geven deze partnerships bedrijven de kans om uit te blinken binnen het Business Open netwerk. Waar het “Birdy”
Partnership vooral financiële voordelen biedt, gaan het “Eagle” en “Albatros” partnership nog verder met interne trainingen, leadgeneratie en extra zichtbaarheid binnen het Business Open netwerk.

Rein Korthals Altes, de oprichter van Business Open, deelt zijn enthousiasme: “We zijn zeer verheugd om het “Eagle Partnership” met Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs aan te kondigen. Dit partnerschap belichaamt onze toewijding om waarde toe te voegen aan onze bedrijven en hen te ondersteunen bij het behalen van uitzonderlijke zakelijke successen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en naar het stimuleren van de zakelijke groei van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs.”

 

Interesse in een Samenwerking?

Bedrijven die hun vleugels willen uitslaan met Business Open kunnen contact opnemen met Rein Korthals Altes. Het is een kans om te bouwen aan sterke zakelijke relaties en samen te werken aan groei en innovatie.