Houtrak UIT

Voor de meer geoefende golfers uit de regio Groot Amsterdam spelen we vandaag op 9 prachtige en lange holes de 1e BO Cup Amsterdam, dit doen we bij Golfclub Houtrak.

Golfclub Houtrak heeft een stervormige championship course. Het is een uitdagende 18 holes baan met prachtige greens en voorzien van diverse waterpartijen. Golfclub Houtrak beslaat een terrein van 85 ha in een afwisselend links-achtig open landschap en licht geaccidenteerd bosland. Zeker een aanrader!

Er komen wat leuke prijzen beschikbaar en bij voldoende animo gaan we een clinic organiseren voor de beginnende golfers. Houtrak Academy is befaamd (vorig jaar was Houtrak landskampioen in de eredivisie) dus grijp je kans!

Na het golfen is er een gezellige borrel en bestaat de mogelijkheid om mee te eten. De kosten hiervan zullen we hier later nog delen. Het event staat ook open voor niet-leden, dus als je een leuke relatie mee wilt nemen dan kan dat. Je kunt je gast met een BO voucher uitnodigen of gewoon even zelf bij de caddymaster laten betalen.

Wil je op deze langste dag van het jaar ook meespelen met de 9 holes 1e BO Cup Amsterdam? Meld je dan direct aan!

Heb je interesse in de clinic, stuur een mailtje naar events@businessopen.nl

Locatie

Golfclub Houtrak

Machineweg 1-b

1165 NB Halfweg


Kosten

De Greenfee kan er per cash, pin of met een Business Open greenfeekaart voldaan worden.

Ben jij nog geen lid van Business Open en wil je graag meedoen? Stuur dan een e-mail met jouw aanmelding naar: events@businessopen.nl. Je bent van harte welkom!

Aanmelden

Log eerst in om je aan te kunnen melden.