Business Open voor het Goede doel - 11 juli & 16 september

Het Autismehuis is het Goede Doel van Business Open Zwolle Lunch. Graag brengen wij daarom het volgende event onder de aandacht.

Unieke Vrienden van autismehuis benefiet golfcombi.

Golf(t) u smakelijk!

Bent u gek op golf, gezelligheid, netwerken en draagt u graag bij aan een goed doel dan organiseren wij voor u een unieke golfgelegenheid.
 De Anbi stichting vrienden van autismehuis biedt u een unieke kans om uw relaties of vrienden op een bijzondere manier te verwennen. Op de donderdag 11 juli in Zwolle en maandag 16 september in Nunspeet vindt dit unieke toernooi plaats. Waarbij u bovendien speelt voor leuke prijzen.

Beide toernooien en banen kennen hun eigen karakter maar samen maken ze het toernooi uniek.

We starten op 11 juli in Zwolle waar het golfen centraal staat. En natuurlijk zorgen we ook dat het u aan niets ontbreekt na afloop van de wedstrijd. We eindigen de dag met een borrel en diner. In Nunspeet waar we het combi benefiet toernooi op 16 september eindigen, zult u onderweg op verschillende holes worden getrakteerd met culinaire verrassingen en heerlijke wijntjes. Aansluitend houden we een borrel en een diner. Een heerlijke combi van golf en culinair genieten. Tevens is er deze avond een veiling en loterij met mooie items. Zodat we na afloop hopelijk een fantastische bedrag weten te realiseren met zijn allen voor het goede doel.

De opbrengst van deze unieke golfcombi kom ten goede aan het anbi stichting vrienden van autismehuis. Want dat is goede doel waar we het voor doen deze dagen. Leven en leren met autisme gaat niet in alle gevallen vanzelf. De stichting zorgt voor extra voorzieningen die niet uit het reguliere zorgbudget kunnen worden gefinancierd. Zoals bijvoorbeeld innovatie in de zorgverlening, maar ook kennisoverdracht naar zorgverleners, ouders en scholen. Om zodoende kinderen met autisme, hun families en begeleiders net dat extra aanbod te kunnen geven. Dat maakt de zorg leuker, effectiever en duurzamer. Een flight (bestaande uit maximaal 4 personen) kost € 1.450,- (excl. BTW) voor beide dagen. U kunt uw relaties en of vrienden uitnodigen voor een flight.

Bent u niet in de gelegenheid om hele flights te kopen of kunt u maar op 1 van de beide dagen, maar wilt u wel op een sportieve manier uw netwerk vergroten en een mooie bijdrage leveren aan het goede doel? Neem dan svp contact met ons op. Dan regelen we dat in overleg.

In Nunspeet organiseren we voor de startende golfers of niet golfers ook een clinic onder leiding van een professional. De kosten daarvoor bedragen € 175,-. Na afloop kunt u dan aanhaken bij de borrel en het diner.

Aanmelden kan via: http://vriendenvanautismehuis.nl/golfdagen2019

Voor meer informatie: www.vriendenvanautismehuis.nl, info@vriendenvanautismehuis.nl of via 06 - 51429343 of 06-21232668