Proeflidmaatschap

Business Open is een aangename effectieve netwerkclub waarvan de leden elke 14 dagen bijeenkomen om kennis en contacten uit te wisselen. Daarnaast treffen we elkaar op de golfbaan om elkaar nog beter te leren kennen. We willen je graag de mogelijkheid bieden om op een plezierige manier te ontdekken of deze vorm van netwerken bij jou past. Daarom bieden wij ondernemers, die serieus overwegen toe te treden tot het netwerk van Business Open, de mogelijkheid gebruik te maken van een proeflidmaatschap.

Ben jij op zoek naar een aangename en effectieve netwerkclub, maar ben je nog niet volledig overtuigd van onze aanpak? Dan nodigen we je graag uit gebruik te maken van het proeflidmaatschap.

Dit proeflidmaatschap bestaat uit:

- Drie aaneengesloten bijeenkomsten


- Je eigen Business Open Caddie; begeleiding door één van de vaste leden van Business Open.

- Toegang tot Speakap, het online communicatieplatform van Business Open.

- De mogelijkheid éénmaal een andere Business Open club te bezoeken tegen de betaling van de lunch of het ontbijt.

Spelregels

- Het proeflidmaatschap geldt als een volwaardig lidmaatschap.

- Je bepaalt zelf wanneer je het proeflidmaatschap laat ingaan.

- De periode wordt niet opgeschort wanneer je één of meerdere bijeenkomsten niet aanwezig kunt zijn.

- Bij afwezigheid kun je wel een vervanger sturen om jouw plaats in te nemen. Dit kan een collega of zakenrelatie zijn. Deze hoeft dan geen ontbijtkosten af te rekenen. De vervanger kun je vooraf aanmelden bij de voorzitter van de club.

- Proefleden kunnen geen aanspraak maken op branche-exclusiviteit.

- Bij het omzetten van een proeflidmaatschap naar een jaarlidmaatschap worden de kosten van het proeflidmaatschap in mindering gebracht op het lidmaatschap.

- De startdatum van het jaarlidmaatschap valt daarmee gelijk met die van het eerder afgenomen proeflidmaatschap. Indien het jaarlidmaatschap niet direct aansluitend ingaat, wordt de startdatum even redig opgeschoven.

Kosten

De kosten voor het proeflidmaatschap bedragen 49,50 euro excl. 21% btw voor drie aaneengesloten bijeenkomsten inclusief ontbijt.