We gaan weer live! (en blijven ook online)

​Per 1 juni zijn bijeenkomsten tot 30 personen weer toegestaan. We willen vanaf die datum onze netwerkbijeenkomsten weer op de golfclubs laten plaatsvinden. Wel onder speciale voorwaarden. Zo hebben we ons te houden aan het Protocol Heropening Horeca en willen we zelf natuurlijk ook dat alles zo veilig mogelijk verloopt.

Online

Er zullen ook leden zijn die het nog te vroeg vinden om samen te komen. Dat respecteren we. Voor hen zullen we, waar mogelijk, organiseren dat ze via Zoom kunnen deelnemen. Op dit moment zijn we met de clubs en voorzitters aan het kijken hoe we dit mogelijk kunnen maken. We hebben er alle vertrouwen in, dat dit gaat lukken.

Coronaprotocol Business Open

Om voor iedereen het netwerken op een zo veilig mogelijke manier te laten verlopen hanteren wij het volgende protocol:

Indien het antwoord op een van de vragen ‘ja’ is, kun je niet deelnemen aan de live bijeenkomst. Je kunt mogelijk wel via Zoom deelnemen.

· Hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?

· Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

· Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

· Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

· Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Daarnaast gelden nog de volgende gedragsregels:

· Blijf thuis als je je niet lekker voelt;

· Zorg zelf voor een uitgeprinte deelnemerslijst en pen

· Schud geen handen;

· Houd 1,5 meter afstand;

· Draag een gezichtsmasker als je je daar prettig bij voelt;

· Zit niet met je handen aan het buffet, koffie- of theekan. Business Open zal één persoon aanwijzen die hier verantwoordelijk voor is.

· Nies in de ellenboog of zakdoek (eenmalig gebruik)

· Volg de aanwijzingen op van het personeel.

· Spreek bij het pitchen zo veel mogelijk in de vrije ruimte.

Houd je liever nog even afstand?



· Mocht je vanwege persoonlijke redenen voorlopig liever nog niet naar de bijeenkomsten gaan, dan kun je op de meeste locaties via Zoom blijven deelnemen. Geef dit uiterlijk 48 uur voor de bijeenkomst door aan de voorzitter van de club.