We blijven online!

Natuurlijk zijn we ontzettend blij dat de horeca en de golfclubhuizen weer open mogen en we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. Er gaan niks boven elkaar in de ogen kunnen kijken, live te netwerken en in de wandelgangen plannen maken. Maar we blijven, ook nu het niet meer hoeft, toch online netwerken.

Landelijk Online Netwerken

Elke 14 dagen op de dinsdagochtend organiseren we een online netwerkbijeenkomst, waar leden van Business Open en gasten elkaar ontmoeten om zaken te doen. Geen reistijd, geen reiskosten, wel je eigen favoriete ontbijt en het beste gezelschap om de dag mee te beginnen. Naast de pitchronde, zoekvraag en presentatie is er ook tijd om elkaar in kleiner comité te spreken. Kortom volop kansen!

Ervaren netwerkers

Met Isla Sint-Bouwman (Frisse Blik marketing) en Mark Reinders (De Netwerk Groep) hebben we twee zeer ervaren netwerkers gevonden die samen als voorzitters deze club gaat trekken. Overigens zijn zij niet de enige ras netwerkers die in die club te vinden zijn. Het zijn met name ondernemers die nooit genoeg krijgen van het leggen van verbinding en elkaar helpen zo leuk vinden dat ze zowel online als offline er geen genoeg van krijgen.

Kennismaken

Benieuwd of deze club ook bij jou past? Kom dan gerust eens vrijblijvend kennismaken en meld je hier aan.