Twee nieuwe businessclubs in regio Den Haag en het Westland

Ondernemers in Den Haag, Delft en het Westland krijgen binnenkort meer mogelijkheden om te netwerken. Business Open start na de zomer twee clubs op in die regio. Business Open Ockenburgh, vlakbij Kijkduin en Business Open Delfland langs de A4.

De club op Ockenburgh komt vanaf dinsdag 3 september bijeen in de ochtend, waar Business Open Delfland een lunchclub betreft. De eerste club die op de donderdagmiddag bijeenkomt.

Vincent Vermeer verantwoordelijk voor het uitbreiden van het Business Open netwerk is positief gestemd over beide initiatieven. “Voor Ockenburgh hebben zich al een groot aantal ondernemers gemeld. De verwachting is dat die club zich razendsnel zal ontwikkelen. Voor Delfland ben ik nog op zoek naar ondernemers die willen helpen de kar te trekken. Er zijn al de nodige gesprekken gaande, maar ik ben altijd op zoek naar nieuwe contacten. Via de Business Clubs van Excelsior en MKB Nederland heb ik een groot netwerk in die regio. Heb er daardoor alle vertrouwen in dat we ook daar een mooie club neer gaan zetten. Dat er in Den Haag slechts één Business Open club is, geeft natuurlijk veel groeikansen. Met de opstart van Business Open Delfland zijn er nu ook volop kansen voor ondernemers uit het Delft en het Westland om zich aan te sluiten.”

Interesse om kennis te maken of actief mee te helpen met de ontwikkeling van deze clubs? Neem dat contact op met Vincent Vermeer via 06 38 739 917 of vincent@businessopen.nl of meld je aan via de website van Business Open: www.businessopen.nl

Business Open
Business Open is een zakelijk netwerk gebaseerd op vertrouwen en vriendschap. Het brengt ondernemers op een aangenaam effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen.

Het golfspel is één van de middelen die ingezet wordt om dit proces te versnellen. Het biedt de gelegenheid om elkaar op ontspannen wijze beter te leren kennen en gemeenschappelijke zienswijzen of gezamenlijke interesses te ontdekken. Zo legt Business Open de basis voor langdurige zakelijke en vriendschappelijke relaties die op termijn voor alle partijen winstgevend zijn.