Tot 1 juni Business Open online netwerken

Update: Zoals het er naar uitziet mogen we vanag 1 juni weer onder voorwaarden bijeenkomen. Business Open wil vanaf dat moment waar mogelijk de bijeenkomsten weer op de golfbaan laten plaatsvinden. Hierover zijn we op dit moment in gesprek met de verschillende locaties.

———-

Gistermiddag heeft minister-president Mark Rutte laten weten dat er tot en met 31 maart een streep gaat door alle evenementen met meer dan honderd personen. Daarnaast is er het verzoek waar mogelijk thuis te blijven en sociale contacten te mijden.

Online Netwerken

Business Open heeft daarom besloten om tot en met 6 april alle bijeenkomsten virtueel te hosten. We hebben daar deze week al mee gewerkt bij de clubs van Bergvliet, Haverleij en zijn positief verrast over de effectiviteit maar ook zeker hoe aangenaam het was.

Test Zoom

Voor het hosten van de online bijeenkomsten maken we gebruik van de online vergadersoftware van Zoom (lijkt op Skype). Je hebt hier zelf geen account voor nodig en kunt eenvoudig en kosteloos inloggen. Of het ook op jouw computer of telefoon werkt kun jij hier testen.

Werk je binnen een online omgeving gefaciliteerd door je bedrijf? Dan kan het zijn dat Zoom geblokkeerd wordt. Neem dan contact op met de systeembeheerder om toegang te krijgen of gebruik een privé computer of je telefoon.

Iedereen krijgt de dag voor de bijeenkomst een e-mail met inloggegevens.

Zoekvraag

Wij hebben ook een concrete zoekvraag: Omdat we sommige dagen meerdere bijeenkomsten tegelijkertijd moeten hosten, zoeken we nog leden met een professionele Zoom account die ons daarin willen ondersteunen. Sta je daarvoor open, neem dan contact op met rein@businessopen.nl.

Bereikbaarheid

Vanwege het hosten van meerdere bijeenkomsten op hetzelfde moment zal het kantoor van Business Open op dinsdag tot en met vrijdag tot 10 uur niet (telefonisch) bereikbaar zijn.

RIVM

Wij blijven de berichtgeving vanuit het RIVM nauwlettend monitoren en zullen bijsturen als de situatie daar om vraagt. Wij hopen natuurlijk zeer dat deze maatregelen effect zullen hebben en we vanaf april de bijeenkomsten weer op de golfclubs kunnen laten plaatsvinden.

Voor nu wensen we iedereen een goede gezondheid!