Strategische Netwerktraining - No cure, no pay!

​De Strategische Netwerktraining van Jochem Klijn is zo waardevol, dat we deze op no cure, no pay-basis aanbieden. Mocht de training niet aan je verwachtingen voldoen, dan geven we je geld gewoon terug*.

Al meer dan 100 leden gingen je voor en dat leverde evenzoveel positieve testimonials op.
Een kleine greep hieruit:

“Eye-opener, hoe je je netwerk efficienter inzet. Jochem reikt een toegankelijke manier aan om daar gebruik van te maken.”
- Michel Calvelage, Jacot Audio Visueel

“Met een andere blik naar “Netwerken’ gekeken. Aan het denken gezet over het bewust kijken naar- en inzetten van mijn netwerk. Met als slagroom op het toetje een eigen korte en krachtige pitch. Top!”
- Jorien Crusius, NXT Chapter

“Na meer dan 10 jaar te ondernemen denk ik wel te weten hoe ik moet netwerken. En toch heb ik veel geleerd. Wie mijn figuranten zijn en nog belangrijker wie mijn ambassadeurs. Zelf mijn netwerk in kaart gebracht en mijn pitch vervolmaakt. Leuke contacten binnen Business Open opgedaan. Aanrader!
- Gabriëlle van Luik, Daadkracht

“Ik heb genoten van deze netwerk dag. De opbouw en structuur. Heb vele trainingen gevolgd. Echter deze heeft mij meer imput gebracht dan ik had verwacht.”
- Adrieaan Beirnaert, Progrezz Pensioenen

Overigens, er zijn per training slechts 25 plaatsen. Dus meld je snel aan.

* Voorwaarden:

- Actie geldt voor de training op 22 november

- Actie geldt niet voor leden die het als onderdeel van hun lidmaatschap voor de strategische netwerktraining hebben gekozen.

- De deelnemer dient de gehele training te hebben bijgewoond

- De deelnemer zal dit aan het eind van de dag, direct na de bijeenkomst aan Jochem Klijn kenbaar maken dat hij of zij aanspraalk maakt op teruggave..

- De deelnemer zal onderbouwen waarom hij of zij de training niet waardevol vond.

- De teruggave betreft enkel de kosten van de training. Kosten voor het vergaderarrangement a 65 euro vallen hier niet onder.