Strategisch partnership Business Open Nederland en Play Like a Pro

​Netwerkorganisatie Business Open Nederland en het golfplatform Play Like a Pro zijn een samenwerking aangegaan.

Hiermee verbreedt Business Open haar dienstverlening en kan Play Like a Pro profiteren van het uitgebreide netwerk van Business Open. Leden van Business Open kunnen tegen gereduceerd tarief lid worden van Play like a pro en krijgen zo onder meer toegang tot ruim 100 golfinstructievideo’s

Golf

“Golf is een van de pijlers die Business Open inzet om haar leden met elkaar in contact te brengen. Het is de netwerksport bij uitstek, maar het vergt wel oefening en onderhoud. De samenwerking met Play Like a Pro is daarom van grote waarde voor de leden“ aldus directeur van Business Open Nederland Rein Korthals Altes. “Play Like a Pro biedt meer dan 100 korte instructievideo’s en tips van vooraanstaande Nederlandse golfers“ vult Etienne Verhoeff van Play Like a Pro aan. “Deze kun je op elk platform bekijken, dus zowel je computer, tablet als smartphone.“

Voordelen

Play Like a Pro biedt ook diverse voordelen op bij hen aangesloten golfbanen. Met het netwerk van Business Open verwacht Play like a pro dit aantal flink te kunnen uitbreiden. Daarnaast zijn de leden van Business Open ook midden in hun doelgroep. Beide partijen verwachten dat ze komend jaar nog wel meer raakvlakken vinden, waarop ze elkaar kunnen versterken. Leden kunnen zich hier aanmelden.

Lid wordenLeden kunnen zich via deze link tegen een gereduceerd tarief van 35 euro registreren. Business Open biedt ook de mogelijkheid hier een greenfeekaart voor in te leveren. Je ontvangt dat een speciale toegangscode.

Stuur hiervoor je greenfeekaart naar:

Business Open Nederland
T.a.v. Play Like a Pro
Haringvliet 78
3011TG Rotterdam

Over Play Like a Pro

Play Like a Pro is de golfvideo-instructiesite van Nederland. Pro’s met ervaring op de Europese Tour zoals Marjet van der Graaff, Wil Besseling, Inder van Weerelt en Jurrian van der Vaart geven je in korte video’s tips en oefeningen om je golfspel te verbeteren. Van bunkerspel tot swing en van mentale training tot sportschooltraining. Play Like a Pro is voor golfers van elk niveau. We hebben ruim 100 video’s waar je van kan leren en dat bereiden we elk jaar weer uit. We werken met een jaarabonnement en abonnees krijgen ook voordeel op aangesloten golfbanen en bij onze masterclasses met de pro’s.