Nieuwe clubs voor Business Open

​Het gaat goed met Business Open Nederland. Afgelopen maand werd alweer het 450e lid verwelkomd en we zien steeds meer leden de vruchten plukken van hun netwerk inspanningen. Het is onze ambitie om elke ondernemer in Nederland de mogelijkheid te beiden zich bij een Business Open club aan te sluiten. Daarvoor zijn we op zoek naar ondernemers die geloven in ons aangename effectieve netwerk concept. Samen met hen willen we graag clubs oprichten om zo aan onze doelstelling te voldoen.

Op die manier zijn we, met veel succes, al zeven nieuwe clubs gestart dit jaar. Na de zomer komen daar er minimaal vier bij. Op vrijdag 26 augustus start onze eerste club in de Achterhoek op de Keppelse Golfclub, op donderdag 15 september volgt een tweede club in de regio Amsterdam bij Golfclub Amstelborgh. Daarnaast gaan we clubs openen op Efteling Golfpark en op Golfcentrum de Batauwe (bij Tiel). De startdatums van deze twee clubs maken we spoedig bekend. Dus mocht je interesse hebben, hou dan onze website in de gaten.

Is er nog geen club bij jou in de buurt? En wIl jij graag een Business Open club opzetten, neem dan contact op met Robbert Trimbos of Rein Korthals Altes, dan bespreken we graag de mogelijkheden en voorwaarden.