Nieuwe clubs voor Business Open

​Komende maand starten er weer twee nieuwe Business Open clubs. Er is een toenemende behoefte aan de aangename effectieve netwerkformule. Beide clubs komen tot stand dankzij leden die op deze manier hun netwerk verder willen uitbreiden en onderhouden.

Business Open De Haenen

Op woensdag 23 maart, gaat Business Open De Haenen bij Breda van start op initiatief van Erik Kolsteren. Erik is reeds een aantal jaar lid en is voorzitter van Business Open Bergvliet. Business Open De Haenen is alweer de 9e Business Open club in de regio Brabant, wat aangeeft dat ze daar het belang van warme zakelijke relaties goed waarderen.

Tweede lunchclub in Zwolle

In navolging van de regio Rotterdam start Remco Oranje een tweede lunchclub. Deze wordt gehuisvest op Golfbaan Zwolle waar hij zelf ook al voorzitter is van de ontbijtclub. Net als de club in op De Hooge Rotterdamsche komen zij bijeen op vrijdagmiddag. Als startdatum is vrijdag 1 april gekozen. De verwachting is dat de lunchclub meer fanatieke golfers zal trekken omdat de vrijdagmiddag zich natuurlijk prima leent om aansluitend 9 of 18 holes te gaan lopen.

Zeven introductiebijeenkomsten

Beide clubs komen de eerste 7 weken wekelijks bijeen om zo versnelt tot een ledenaantal van 15 te komen. Tijdens die periode kan men tegen een inschrijffee van 150 euro de eigen branche reserveren en mag men alle introductiebijeenkomsten bijwonen. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het lidmaatschapsfee. Daarbij heeft men de optie van het lidmaatschap af te zien bij minder dan 12 leden op het moment dat de club officieel van start gaat.

Op deze wijze zijn ook de clubs in Lelystad en Roosendaal van start gegaan. Het lijkt erop dat deze aanpak succesvol is. In Roosendaal leverde dat na één bijeenkomst maar liefst zeven nieuwe leden op.