Netwerkorganisatie Business Open Nijmegen verhuist naar Wijchen

​Combinatie netwerken en golfen in ere hersteld voor ondernemers

De Nijmeegse afdeling van netwerkorganisatie Business Open verhuist naar Burggolf De Berendonck in Wijchen. Daarmee is de combinatie van netwerken en golfen voor ondernemers na een afwezigheid van twee jaar in ere hersteld. Jarenlang, tussen 2014 en 2020, kwamen ondernemers van Business Open bijeen op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Vanwege de coronacrisis moesten de leden uitwijken naar een andere locatie: Restaurant Bikkels in het Goffertstadion. Daar kwamen ondernemers afgelopen jaren bijeen voor een netwerkontbijt.

Lunchclub

Uitgangspunt van Business Open is dat ondernemers elkaar ontmoeten en vervolgens golfen met elkaar. Op die manier kunnen ze in een ongedwongen en gemoedelijke setting elkaar inspireren en in beweging komen: zowel letterlijk als op zakelijk vlak. Er komen relaties voor het leven uit voort.

Met de verhuizing naar Wijchen keert de netwerkclub terug naar de basis: netwerken en golfen. Logisch gevolg is dat de club voortaan op vrijdagmiddag in plaats van donderdagochtend bijeenkomt. “Leden gaan begin van de middag netwerken, vervolgens golfen en vanaf 17.00 uur borrelen. De ideale manier om het weekend in te luiden”, meent Rein Korthals Altes, mede-oprichter van Business Open.

Korthals Altes noemt Wijchen een economisch aantrekkelijke regio met veel bedrijvigheid, die goed bereikbaar is voor ondernemers uit Nijmegen en ten westen daarvan. Doelgroep zijn golfende ondernemers en zelfstandigen die willen (leren) golfen om zo hun netwerk uit te breiden. Eerder maakte Eindhoven de switch naar de vrijdagmiddag en sloten veel ondernemers aan. “We verwachten hier eenzelfde beweging te zien.”

Feestelijke kick-off

Op 27 januari is de feestelijke start van Business Open in Wijchen. Geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom om kosteloos en vrijblijvend kennis te maken met de netwerkclub. Wel is binnen de netwerkclub sprake van branche-exclusiviteit. Dat betekent dat er per branche slechts 1 stoel te vergeven is. Aanmelden kan hier.