Landelijk online netwerken

Wellicht ben je bekend met Business Open, ben je lid of heb je wel eens een bijeenkomst bijgewoond.

Maar wist je dat we ook elke 14 dagen op dinsdagochtend een landelijke online sessie verzorgen? Daar verbinden we de leden van diverse clubs en leggen we de basis voor een nog sterker netwerk. Hoe interessant is dat? Nou ik denk heel interessant.

Ik zal uitleggen waarom

Ten eerste is het leuk om leden van andere clubs te leren kennen en deze bijeenkomsten zijn een mooi begin. Ten tweede kun je ook online veel van elkaar leren. Je zult versteld staan hoeveel tips, introducties en leads elke bijeenkomst voorbijkomen. En bovendien is het ook nog eens gratis: Geen reiskosten, geen ontbijtkosten en geen tijdverlies. Je begint gewoon een uurtje eerder op kantoor (of vanachter de ontbijttafel) en om half tien heb je al een paar nieuwe afspraken gemaakt.

Voor wie?

Op het eerste gezicht is dit natuurlijk interessant voor mensen die landelijk (of digitaal) hun diensten aanbieden. Maar ook al werk je lokaal of regionaal. We hebben allemaal een netwerk dat groter is dan onze eigen regio Dus wellicht werkt iemands broer of collega toevallig wel bij jou in de buurt. Kortom meld je aan en laat je verrassen!

Kennisdeling

Tot slot delen we ook nog kennis over netwerken en hoe jij meer waarde uit je Business Open lidmaatschap kunt halen.

Nieuwsgierig?

We zien je graag online. Via onderstaande link kun je je aanmelden voor een van de aankomende bijeenkomsten.

https://www.businessopen.nl/netwerkclubs/bo-online/landelijk-online-netwerken