Keynotespreker congres bekend: Marcel Bos

​Op donderdag 6 oktober organiseren we ons jaarlijkse nationale congres. Na een jaar pauze vanwege covid en een jubileumeditie in Rotterdam, keren we dit jaar weer terug op onze vertrouwde locatie: Het Awarehouse in Scherpenzeel.

Dit jaar staat het congres in het teken van “Verandering”, iets waar wij allemaal mee te maken hebben in deze dynamische tijd. Als Keynotespreker hebben we Marcel Bos, medeauteur van de internationale bestseller Why of Everything, weten te strikken.

“Het geheim van veranderen”

Sinds de invoering van de f-MRI-scanner in combinatie met de EEG kunnen we veel gedetailleerder dan vroeger rechtstreeks, real time, in het brein kijken. Daarom weten we nu veel beter welke processen er in het brein plaatsvinden. We begrijpen nu waarom mensen JA zeggen maar NEE doen. We begrijpen ook wat er nodig is om te zorgen dat mensen wel JA doen.
Deze nieuwe kennis heeft de kijk op veranderen drastisch veranderd. Als je begrijpt hoe het brein werkt en hoe deze te beïnvloeden is, kun je breinkennis altijd met succes toepassen. Hij geeft je praktische handvatten en handige tips, gecombineerd met een aantal verrassende interactieve onderdelen.

Marcel Bos is afgestudeerd aan de Boston University (MBA), keynote speaker, geeft diverse lezingen en master classes over o.a. verandermanagement, leiderschap en sales.

Aanmelden