​Geslaagde pilot Business open 3.0

Afgelopen maanden heeft Business Open in samenwerking met Roelof Meijer met succes twee pilot uitzendingen gemaakt onder de noemer Business Open 3.0. In dit programma kwamen ondernemers aan het woord om hun expertise te delen. De ene aflevering ging over Innovatie en de andere over Marketing & Sales. Na een korte zomerstop gaan we hiermee verder. Elke 3e dinsdag van de maand om 16.00 uur. De uitzendingen zijn ook op een later moment terug te luisteren via onder andere Spotify en Soundcloud

Zichtbaarheid
Doel van deze podcasts is om leden van Business Open op een andere manier exposure te kunnen bieden en Business Open onder de aandacht te brengen van een grotere doelgroep. Het mooie van dit platform is dat je de interviews eenvoudig kunt delen via social media of kunt integreren in je eigen website.

Onderwerpen
Elke maand hebben we een uitzending rondom een bepaald thema. Zo nemen we in augustus “Risico-management” onder de loep en volgt in september een uitzending met als thema “Ondernemen is vooruitzien”. Andere onderwerpen die erg aanspreken zijn: Relatiebeheer, Mobiliteit, en Een vooruitblik op 2021.

Pilotafleveringen
De pilot afleveringen kun je hier terug luisteren. Rene Metz (ICT), Gwen Dudok van Heel (Leiderschap), Bart Sanders (Maatpakken) en Christel Teurlings (Virtual Reality) beten de spits af.


Ook mee doen?
Voor alle uitzendingen zijn we nog op zoek naar kandidaten die graag hun verhaal willen doen. Opnames vinden plaats in de studio in Hilversum (op het Media Park) en worden live gemaakt. Interesse om ook je verhaal te komen houden? Neem dan contact op met Roelof Meijer via meijer@mpf.nl