Elke 14 dagen landelijk online netwerken

​Na een succesvolle pilot tijdens de eerste lockdown periode gaat Business Open ook in 2021 online landelijke netwerkbijeenkomsten organiseren. Deze bijeenkomsten worden om de 14 dagen op dinsdagochtend georganiseerd en volgens dezelfde agenda als de reguliere Business Open bijeenkomsten. Zolang de coronamaatregelen fysiek bijeenkomen onmogelijk maken zijn deze bijeenkomsten zowel voor leden als geïnteresseerden van buiten het netwerk kosteloos.

“Voor veel ondernemers is het toch lastig zakendoen tijdens de lockdown. Om hen te helpen bieden we een extra mogelijkheid om landelijk te netwerken. Op die manier kun je deze tijd goed gebruiken om nieuwe mensen te ontmoeten, afspraken maken en zo het fundament te leggen voor een succesvol 2021.” Aldus Robbert Trimbos. “Uiteindelijk gaan we straks weer terug naar het oude normaal en wat je nu zaait, kun je dan oogsten. Daarnaast zijn er natuurlijk veel ondernemers die hun dienstverlening landelijk aanbieden en voor hen is zo’n onlinebijeenkomst ontzettend efficiënt. We gaan er ook zeker in de toekomst mee door.”

Deelnemen
Aanmelden
kan via deze pagina. Er geldt vooralsnog geen branche exclusiviteit en de bijeenkomsten zijn van 8.00 uur tot 9.30 uur in de ochtend. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.

Business Open
Business Open is een zakelijk netwerk gebaseerd op vertrouwen en vriendschap. Het brengt ondernemers op een aangenaam effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen.