Eerste uitzending Business Open 3.0 op New Business Radio

BUSINESS OPEN 3.0

Op New Business Radio start Roelof Meijer dinsdag 19 mei a.s. met het nieuwe programma Business Open 3.0. Samen ondernemen, netwerken en verbinden staan centraal in dit nieuwe magazine programma.

Netwerken en zakelijke relaties blijven de sleutels voor continuïteit en een succesvolle toekomst voor een bedrijf. Door elkaars business goed te kennen wordt het ook vanzelfsprekender om elkaar te introduceren bij elkaars relaties. Het nieuwe programma Business Open 3.0 verbindt in elke uitzending verschillende zakelijke relaties aan elkaar om samen op een leuke manier succesvol zaken te kunnen doen.

Het programma is vanaf dinsdag 19 mei elke derde dinsdag van de maand tussen 16.00 en 17.00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Innovatie
Business Open 3.0 wordt gepresenteerd door Roelof Meijer. In deze eerste uitzending staat innovatie centraal. Gasten zijn René Metz van Easy Office online, Gwen Dudok van Heel van Dudok Consulting en Christel Teurlings van Your VR Connector. Natuurlijk zijn ook Robbert Trimbos en Rein Korthals Altes van de partij om te vertellen hoe zij hun netwerkformule innoveren.

Roelof Meijer: “Netwerken is cruciaal voor ondernemers. Voor iedereen eigenlijk. In dit nieuwe programma laten we zien dat netwerken niet alleen effectief maar ook erg aangenaam kan zijn. Ik krijg er heel veel inspiratie uit en daarom heb ik erg veel zin in dit nieuwe programma!”

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.