Maatregelen in verband met het Coronavirus.

​Het RIVM heeft gisteravond de maatregelen omtrent het Coronavirus aangescherpt. Business Open zal deze adviezen volledig opvolgen. Dat leidt tot de volgende maatregelen.

Bijeenkomsten in Brabant gaan niet door, maar worden vervangen door een conference call

In navolging van het advies van de Nederlandse overheid en het RIVM om in Brabant zo veel mogelijk thuis te werken, hebben we besloten alle bijeenkomsten deze week in Brabant te laten vervallen.

De bijeenkomsten worden vervangen door een zogenaamde ‘Zoom sessie’, zodat iedereen wel de gelegenheid heeft een zoekvraag te stellen en geholpen kan worden. Leden die hierbij betrokken zijn, ontvangen hierover apart bericht.

Meer informatie over de situatie in Brabant kun je hier vinden.
We raden onze leden in het hele land aan geen handen te schudden. Dit lijkt op het eerste gezicht een wat symbolische actie, maar wanneer 20 mensen 20 andere mensen een hand schudden is er toch sprake van een enorme interactie.

Handen schudden & thuisblijven

Leden die zich niet lekker voelen, een lichte verkoudheid- of griepverschijnselen vertonen, willen we verzoeken de komende tijd niet naar de bijeenkomst te komen.
Deze maatregelen mogen in de ogen van sommigen misschien wat drastisch overkomen, immers de bijeenkomsten van Business Open zijn kleinschalig en de meeste deelnemers reizen niet per openbaar vervoer. Maar zeker als ondernemend Nederland is het in ons aller belang dat we dit virus snel onder controle krijgen. Er gaat daarbij ook een voorbeeldfunctie van ons uit.

Maatregelen

We vragen daarom begrip voor deze maatregelen.

Komende dagen zullen we de situatie rondom het Corornavirus nauwlettend monitoren. Begin volgende week laten we weten of deze langer van kracht blijven of aangepast worden.

Voor nu wensen we iedereen een goede gezondheid!