Derde Business Open Club voor Amsterdam

Voor onze derde club in de regio Amsterdam zijn we op zoek naar ondernemers met een mooi netwerk die het leuk vinden om met andere ondernemers tijdens een aangenaam ontbijt op effectieve wijze te netwerken en kennis te delen. Natuurlijk is liefde voor het golfspel een pré, maar ook voor niet golfers biedt Business Open diverse mogelijkheden

Business Open Houtrak

Golfclub Houtrak ligt centraal gelegen tussen Schiphol, Haarlem en Amsterdam en wordt de thuisbasis van deze club. Bart Vemer van Voordegroei en Robert Schulze van GrowthFactory, die eerder al Business Open Amstelborgh oprichtte, zijn al druk bezig om ook hier een fantastische club ondernemers om zich heen verzamelen.

Opstartperiode

De club start op vrijdag 3 maart met de 7-weekse opstartperiode, waarna de club beoogt wekelijks rond de 20 ondernemers aan tafel te hebben. Na de opstartperiode komt de club om de week op vrijdag bijeen van 8.00 tot 9.30 uur. Hierna bestaat er de mogelijkheid om met elkaar koffie te drinken, golfles te nemen of samen de baan in te gaan.

We hanteren per club branche-exclusiviteit. Op dit moment zijn nog vrijwel alle branches vrij, dus wees er op tijd bij en meld je via houtrak@businessopen.nl aan voor een kennismaking of meld je aan via onze website www.businessopen.nl.

Alleen ga je snel, maar samen kom je verder. We maken graag een keer kennis aan tafel.